Canon lansează un DSLR cu înregistrare video 4K

16 Aprilie 2012 / Ora: 18:51
Tag-uri: Canon, DSLR, foto, video
Iti place acest articol?  
 

Canon a lansat modelul EOS-1D C, o cameră digital single-lens reflex (DSLR) pentru televiziunie sau producția filmelor de înaltă rezoluție care suportă înregistrare video 4K (4.096 x 2.160) şi codare a culorilor 4:2:2.

Prima cameră SLR cu asemenea caracteristici, EOS-1D C dispune de un design unic, portabilitate ridicată, fiind optimizat pentru înregistrarea video de înaltă calitate. Înregistrările video 4K sunt realizate folosind compresia Motion JPEG pe 8 biți la 24p, iar înregistrările Full HD (1.920 x 1.080) pot fi efectuate cu frecvențe ale cadrelor de până la 1080/60p. Camera suportă înregistrarea pe carduri de memorie CF la rezoluții de până la 4K inclusiv, oferind astfel mobilitate extinsă. Înregistrările video pot fi transmise şi către dispozitive externe de înregistrare folosind portul HDMI integrat și un semnal YCbCr 4:2:2 necompresat.

Bazat pe principalele caracteristici ale modelului EOS-1D X, noul EOS-1D C oferă versatilitate și calitate excepţională a imaginii prin intermediul senzorului CMOS full-frame de 18,1 Mpixeli.

Optimizat pentru captură video de înaltă calitate, senzorul oferă profesioniștilor din domeniul video libertatea de a ajusta rezoluția imaginii în funcție de subiect sau de produsul final dorit.

La înregistrarea 4K, pixelii sunt ajustați la o suprafață echivalentă cu cea a unui senzor APS-H, eliminând nevoia de a taia sau mari cadrul, pentru a menţine calitatea maximă a imaginii. În plus, înregistrarea Super 35mm crop în Full HD se potriveşte perfect profesioniștilor din cinematografie care lucrează în mod Super 35 mm.

EOS-1D C este însoțit de un pachet software exclusiv, cu o suită care permite redarea înregistrărilor 4K/Motion JPEG și Full HD/60p de pe cameră direct pe un monitor extern fără nici o pierdere în calitate. Alte aplicații avansate, printre care Picture Style Editor și EOS Utility, permit ajustarea diverselor setări ale camerei de pe un PC conectat la aparat. Proceduri în timp real, cum ar fi editarea și aplicarea de stiluri sau verificarea rezultatelor pe un monitor, pot fi realizate cu ușurință folosind un PC sau un Mac. În acest fel, utilizatorii pot efectua rapid ajustări ale imaginii, fiind asigurate proceduri eficiente pentru înregistrări și post-procesare.

STIRI SIMILARE >>

E-Boda lanseaza prima tableta romanească de 10.1 inci cu procesor Quad Core
Nokia Lumia 920 va fi comercializat în Europa din noiembrie
Apple: Playerele iPod Nano sunt periculoase pentru sănătate
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Noul iPhone X, fabricat cu elevi forțați să muncească 11 ore pe zi
Primul robot din lume care a primit cetățenie
Primul smartphone fabricat la Râmnicu Vâlcea va fi lansat în luna noiembrie
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-07-06 05:28:09','11505','3.236.108.61')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata