Teleconferinţă G20 despre crizele din Europa şi SUA

07 August 2011 / Ora: 16:07
Tag-uri: G20
Iti place acest articol?  
 

Oficiali ai ministerelor de Finanţe din statele Grupului celor 20 de mari economii ale lumii au participat duminică la o teleconferinţă pentru a discuta criza datoriilor de stat din Europa şi reducerea ratingului Statelor Unite, a declarat pentru Reuters un oficial sud-coreean.

Choi Jong-ku, adjunctul ministrului sud-coreean al Finanţelor, a refuzat să facă alte precizări privind conţinutul discuţiilor G20.

El a adăugat că încrederea Coreei de Sud în titlurile de Trezorerie emise de SUA nu a fost afectată de decizia agenţiei de rating Standard & Poor's (S&P).

"Am exprimat poziţia ţării noastre în cadrul conferinţei, că nu va fi nicio modificare a politicii de administrare a rezervei. Nu există nicio alternativă la obligaţiunile de stat ale SUA care să ofere o asemenea stabilitate şi lichiditate", a afirmat oficialul.

S&P a anunţat vineri seară reducerea ratingului SUA de la nivelul AAA pentru prima dată în istorie. Noul calificativ este AA+, cu perspectivă negativă.

STIRI SIMILARE >>

Comisia Europeană îi cere oficial României să liberalizeze preţurile energiei
Rata inflaţiei a coborât la 3,45% în septembrie
Gafă a Guvernului: Investiţiile în România ascunse de Chevron de concurenţă, postate pe site-ul ANRM dintr-o eroare tehnică
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Leul se prăbuşeşte: nou curs valutar record pentru euro
Un om de afaceri din Suceava a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova
Eugen Teodorovici: Ordonanţa 114 este cel mai curajos act nomativ de după Revoluţie
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-07-03 16:44:04','5715','3.236.126.69')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata