Preţul benzinei a coborât sub pragul de 6 lei litrul

20 Octombrie 2012 / Ora: 09:37
Tag-uri: benzină, ieftinire, Preţ
Iti place acest articol?  
 

Petrom, cea mai mare companie petrolieră de pe piaţa locală, a redus preţurile la carburanţi în două rânduri, în această săptămână. În unele staţii, preţul a ajuns la 5,92 lei litrul.

Petrom a ieftinit sortimentele de benzină vândută în staţiile proprii în două rânduri, miercuri şi vineri. De fiecare dată, ieftinirea a fost de şase bani pe litru. Preţul la motorină a rămas neschimbat

Petrom are un preţ de referinţă, pe care însă nu îl comunică public. În funcţie de acest preţ, compania petrolieră are preţuri diferite la staţiile de carburanţi, pe care le stabileşte luând în calcul mai multe criterii (zona, trafic, vânzări, concurenţa locală, etc.) Astfel, unele benzinării sunt mai ieftine decât altele.

În Bucureşti, cele mai ieftine staţii se află în zona de sud a oraşului, iar după această reducere cumulată de 12 bani, aici preţurile afişate au coborât substanţial sub pragul de şase bani pe litru. Astfel, la staţia de pe Constantin Brâncoveanu 97, benzina standard de 95 are acum un preţ de 5,92 lei litrul, potrivit centralizatorului de pe site-ul companiei. Acelaşi preţ se regăseşte şi la benzinăria de pe strada Toporaşi sau la staţia de pe Constantin Brâncoveanu.

Petrom este liderul pieţei de distribuţie a carburanţilor, cu o reţea de 550 de staţii. Principalii concurenţi sunt, în ordine, Rompetrol şi Lukoil.

STIRI SIMILARE >>

Acţiunile Apple, Intel, Coca-Cola, Visa şi Bank of America se tranzacţionează şi în România
O misiune a FMI, la Bucureşti în perioada 27 aprilie - 9 mai pentru prima evaluare din noul acord
CSSPP a aprobat noi norme ce completează legislaţia în domeniul pensiilor
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Leul se prăbuşeşte: nou curs valutar record pentru euro
Un om de afaceri din Suceava a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova
Eugen Teodorovici: Ordonanţa 114 este cel mai curajos act nomativ de după Revoluţie
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-07-05 11:07:09','15797','3.236.126.69')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata