Ministerul Transporturilor va începe luni selecţia managementului privat la Tarom

22 Septembrie 2012 / Ora: 10:48
Tag-uri: managementul privat, Ministerul Transporturilor, selecţie, Tarom
Iti place acest articol?  
 

Ministerul Transporturilor va începe luni interviurile pentru selectarea membrilor Consiliului de Administraţie şi a directorului general la Tarom, pe baza listelor furnizate de consultanţi, şi aşteaptă din partea noilor manageri o strategie pentru vânzarea a 20% din acţiunile companiei.

"Pentru Consiliul de Administraţie interviurile încep luni, iar cele pentru directorul general vineri, urmând ca selecţia să se încheie în săptămâna următoare", a declarat vineri seara ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi.

"Dorim ca până la sfârşitul anului să privatizăm 20% din Tarom (...) Ne bazăm pe capacitatea managerilor privaţi de a veni cu o strategie", a afirmat Silaghi.

Interviurile pentru selectarea managementului privat la celelalte companii din subordinea ministerului vor fi derulate în săptămânile viitoare după încheierea procedurilor în cazul Tarom, a mai spus ministrul Transporturilor.

Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii (MTI) a mandatat, la finalul lunii iulie, asocierea PwC-D&B David şi Baias-George Butunoiu să recruteze managementul superior, respectiv directorii generali şi membrii CA, pentru companiile aflate sub autoritatea instituţiei cu o cifră de afaceri mai mare de 7,3 milioane euro.

Recrutarea managementului superior vizează companiile CFR SA (CFR Infrastructură), CFR Călători, Tarom, CNADNR, Metrorex, Aeroporturi Bucureşti, Administraţia Porturilor Maritime Constanţa, Administraţia Canalelor Navigabile, Aeroportul Internaţional Timişoara "Traian Vuia" şi Telecomunicaţii CFR.

STIRI SIMILARE >>

Un avion Tarom a ieşit de pe pista aeroportului din Iaşi la aterizare
Apple a atins o valoare de piaţă de 600 miliarde dolari
Zona euro şi FMI au ajuns la un compromis asupra datoriei şi ajutorului pentru Grecia
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Leul se prăbuşeşte: nou curs valutar record pentru euro
Un om de afaceri din Suceava a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova
Eugen Teodorovici: Ordonanţa 114 este cel mai curajos act nomativ de după Revoluţie
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-02-16 21:57:40','15117','35.170.75.58')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata