Compania americana Raytheon emite catre Aerostar Bacau o cerere de oferta de lucrari pentru sistemele Patriot

01 Martie 2018 / Ora: 14:10
Tag-uri:
Iti place acest articol?  
 

Compania americana Raytheon a emis o cerere de oferta catre Aerostar S.A. pentru mai multe informatii despre piese prelucrate si piese mecanice pentru radarul Patriot care ar putea fi fabricate la Bacau. Raytheon este producatorul sistemelor de rachete pentru aparare anti-aeriana achizitionate de Romania, un program demarat in 2017, cu o valoare de 3,9 miliarde de euro si care presupune sapte sisteme si baterii Patriot pentru Fortele Aeriene si Fortele Terestre.

"Aceasta cerere de oferta este o oportunitate pentru Aerostar de a furniza componente atat pentru sistemele Patriot destinate Romaniei, cat si pentru inventarul global de sisteme Patriot", a declarat Tom Laliberty, vicepresedinte Aparare Integrata Antiaeriana si Anti-racheta din cadrul diviziei Raytheon Sisteme Integrate de Aparare. "Peste 220 de unitati Patriot aflate in proprietatea a 14 natiuni, inclusiv Romania, reprezinta o piata foarte mare si o oportunitate de export foarte buna pentru industria de aparare romaneasca", a mai declarat oficialul companiei americane.

 

Citeste mai mult pe hotnews.ro 

STIRI SIMILARE >>

S-au reluat lucrările la pasajul Mihai Bravu. Termenul de finalizare este decembrie 2014
Benzina, mai scumpă cu opt bani pe litru, la Petrom
Gafă a Guvernului: Investiţiile în România ascunse de Chevron de concurenţă, postate pe site-ul ANRM dintr-o eroare tehnică
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Sistemul energetic, în pericol
Ministrul Finanţelor: Programul "Prima casă" va continua
Unitatea 1 de la Cernavodă a fost reconectată la Sistemul Energetic Naţional
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2019-01-20 03:30:50','26444','54.146.206.127')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata