Actorii Draga Olteanu Matei şi Mircea Albulescu vor primi câte o stea pe Walk of Fame din Capitală

26 Octombrie 2011 / Ora: 15:29
Tag-uri: Draga Olteanu Matei, Mircea Albulescu, stea, Walk of Fame din Capitală
Iti place acest articol?  
 

Actorii Draga Olteanu Matei şi Mircea Albulescu vor primi sâmbătă, la ora 12.00, câte o stea pe Walk of Fame - Aleea Celebrităţilor din Bucureşti, în semn de recunoaştere pentru întreaga lor carieră.

Aleea Celebrităţilor - Walk of Fame, din Piaţa Timpului din Bucureşti, este un proiect cultural care găzduieşte stelele celor mai cunoscuţi artişti români din lumea filmului şi a teatrului, în semn de preţuire a valorilor culturale din România. Un proiect iniţiat de Teatrul Metropolis şi Cocor, în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti, deja celebrul Walk of Fame românesc a fost inaugurat în ianuarie anul acesta.

Pe Aleea Celebrităţilor din Piaţa Timpului se află deja stelele altor mari personalităţi: Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea (postum), Maia Morgenstern, Alexandru Tocilescu, Tamara Buciuceanu-Botez, Ileana Stana Ionescu şi Sebastian Papaiani.

În cadrul evenimentului de sâmbătă, Draga Olteanu Matei şi Mircea Albulescu vor primi câte o stea pe Walk of Fame, dar şi câte o stea din aur oferită de casa de bijuterii Sabion.

Draga Olteanu Matei, născută pe 24 octombrie 1933 la Bucureşti, este una dintre cele mai cunoscute actriţe de comedie autohtone, care a avut numeroase roluri pe scena Teatrului Naţional Bucureşti, dar şi în multe filme şi producţii de televiziune.

Pe de altă parte, maestru al scenei şi al filmului românesc, Mircea Albulescu, pe numele său real Iorgu Constantin V. Albulescu, s-a născut pe 4 octombrie 1934 la Bucureşti. Binecunoscutul actor este şi publicist, poet, prozator - este membru al Uniunii Scriitorilor din România -, dar şi profesor universitar.

A absolvit Şcoala Medie de Arhitectură în anul 1952, iar în 1956 a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică Bucureşti (clasa Aura Buzescu).

STIRI SIMILARE >>

Film despre Lionel Messi, pe marile ecrane în 2014
Cristopher Lee a încetat din viață
Premiile Oscar 2013: Mai multe melodii nominalizate la categoria "cel mai bun cântec"
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

A murit actrita Cristina Stamate
Stela Popescu va fi înmormântată duminică, la cimitirul Cernica
Actrița Olga Tudorache a murit
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-07-02 14:55:17','7347','3.236.98.25')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata