Medicul lui Michael Jackson, condamnat la 4 ani de închisoare

29 Noiembrie 2011 / Ora: 20:10
Tag-uri: inchisoare, medic, michael jackson
Iti place acest articol?  
 

Medicul lui Michael Jackson a fost condamnat azi la patru ani de închisoare, fără posibilitatea de a fi eliberat condiţionat.

La începutul lui noiembrie, doctorul Conrad Murray, sub supravegherea căruia se afla Michael Jackson, a fost găsit vinovat pentru moartea cântăreţului. Medicul a fost acuzat de ucidere involuntară. El pledase nevinovat.

Conrad Murray a fost acuzat că a dat dovadă de o "neglijenţă criminală" în îngrijirile medicale acordate cântăreţului Michael Jackson, în special în ceea ce priveşte administrarea de propofol, un sedativ puternic, pe care megastarul îl folosea pe post de somnifer, care i-a cauzat decesul, pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani.

Avocatul medicului Murray, Ed Chernoff, a afirmat că acuzatul nu a fost judecat pentru ceea ce a făcut, ci "pentru faptele lui Michael Jackson". În opinia sa, parchetul şi-a construit întregul caz pe baza teoriei potrivit căreia Conrad Murray i-a pus starului american o perfuzie cu propofol în dimineaţa zilei în care cântăreţul a murit.

De ce? Pentru că trebuia "să se găsească un vinovat" pentru moartea lui Michael Jackson, afirmă Chernoff.
Potrivit avocatului, singurul vinovat este însuşi "regele muzicii pop", "care era supus unei presiuni considerabile", înainte de seria de 50 de concerte pe care acesta urma să le susţină la Londra, un eveniment muzical ce urma să marcheze revenirea pe scenă a starului american, începând din iulie 2009.

STIRI SIMILARE >>

Szobi Cseh a murit
Mihaela Ursuleasa, înmormântată cu onoruri militare în capela familiei de la Cimitirul Bellu
Ziua mondiala a libertatii presei
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Expoziția "Oceane la microscop" - de miercuri, la Muzeul Antipa
Vama Veche promovează cititul
International Herald Tribune și-a schimbat numele
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-01-24 04:41:58','8209','35.175.201.14')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata