Marile petreceri de Revelion 2013 în aer liber din Capitală

29 Decembrie 2012 / Ora: 09:40
Tag-uri: aer liber, bucureşti, capitală, petreceri, revelion 2013
Iti place acest articol?  
 

REVELIONUL DIN PIAŢA REVOLUŢIEI

"Supervelionul" ProFM şi ProTV va aduna, în noaptea dintre ani, în Piaţa Revoluţiei din Bucureşti, cei mai tari artişti ai momentului - Loredana, Smiley, Connect-R, Lotus & Cristi Minculescu, Voltaj, participanţii la "Vocea României", baletul lui Edi Stancu, dar şi LaLa Band.

REVELIONUL DIN PIAŢA CONSTITUŢIEI

Primăria Capitalei organizează şi în acest an petrecerea de Revelion din Piaţa Constituţiei, care va începe la ora 19.00.
DJ Nicky F va încălzi atmosfera, iar de la ora 19.30 vor urca pe scenă trupele Antract, Lotus & Cristi Minculescu şi Direcţia 5. De la ora 21.00, Vunk şi Antonia vor interpreta o selecţie de melodii de succes, culminând cu hitul "Pleacă", cea mai ascultată piesă a anului 2012, câştigătoarea Premiului MTV la categoria Best Romanian Act.
De la ora 22.00 vor urca pe scenă Horia Brenciu & HB Orchestra, care, împreună cu invitaţii săi DJ Johnny, Lora, Corina, Nelu Ploieşteanu, Grasu XXL, Guess Who, vor cânta timp de două ore, până la trecerea în noul an.
După numărătoarea inversă, petrecerea va fi animată de o explozie de artificii, iar apoi va cânta trupa Voltaj.

REVELIONUL DE LA ROMEXPO

Seria "Vanghelioanelor" de la Romexpo continuă şi în acest an, fiind o alternativă pentru bucureştenii care nu vor să petreacă Revelionul în aer liber. 

Al zecelea "Vanghelion" îi aduce pe scenă pe artiştii Anastacia şi David Bisbal. La petrecerea de la Romexpo vor cânta şi artişti români, printre aceştia numărându-se Horia Brenciu, Andreea Bănică, Connect-R, Alex Velea, Smiley, Ruby, dar şi trupele Voltaj şi Direcţia 5. Cei care îşi vor petrece noaptea dintre ani la Romexpo vor putea asculta şi artişti consacraţi de muzică populară românească.

Petrecerea începe la ora 19.30 şi se termină dimineaţa la 5.00 sau la 6.00 cu "Periniţa". La eveniment va fi prezent, în calitate de amfitrion, şi primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie. El le va oferi invitaţilor, la miezul nopţii, un spectacol de artificii.

REVELIONUL DIN PARCUL "ALEXANDRU IOAN CUZA"

Şi în Sectorul 3 al Capitalei va fi o petrecere de Revelion în aer liber, care va începe la ora 19.00. "Revelion în carnaval", petrecerea organizată de Primăria Sectorului 3 în Parcul "Alexandru Ioan Cuza (fostul IOR), în zona intrării principale, la intersecţia străzilor Câmpia Libertăţii şi Baba Novac, îi va aduce pe scenă pe Vunk, Bere Gratis, HiQ, Trupa Veche, Proconsul, Felicia Filip, Narcisa Suciu şi Emy Drăgoi.

La petrecerea din Parcul "Alexandru Ioan Cuza" va fi prezent şi edilul Sectorul 3, Robert Negoiţă, care după numărătoarea inversă va intra în legătură cu primarul unui district din Roma, într-un duplex România - Italia.
În timpul concertelor vor fi spectacole de lasere şi lumini, iar la intrarea în noul an vor fi focuri de artificii.

REVELIONUL DIN PARCAREA ANCHOR PLAZA

Şi Sectorul 6 a pregătit o petrecere de Revelion, care va începe la ora 20.00, în parcarea Anchor Plaza.
Bucureştenii care vor sărbătorii trecerea dintre ani la petrecerea de Revelion din Sectorul 6 îi vor putea asculta pe Şuie Paparude, Guess Who, Raku şi Grasu XXL, iar DJ Vasile şi DJ Gojira vor completa atmosfera cu show-uri de lasere ce vor lumina cerul.
Opt acrobaţi ai trupei Xtreme vor coborî pe clădirea Anchor Plaza, de unde cu 30 de secunde înainte de intrarea în noul an vor face numărătoarea inversă. La trecerea dintre ani, acrobaţii vor aprinde artificiile din aer.


Circulaţia va fi restricţionată pentru petrecerile de Revelion în Piaţa Constituţiei, Piaţa Revoluţiei şi pe strada Mihail Sebastian, între Calea 13 Septembrie şi strada Samuil Vulcan.

În noaptea de Revelion vor circula trenurile de metrou, la intervale de aproximativ 20 de minute, precum şi autobuzele de pe cele 24 de linii de noapte, la intervale de 40 de minute. De asemenea, în noaptea de Revelion vor circula şi tramvaiele liniei 1, la intervale de 20 de minute şi ale liniei 41, la intervale de 15 minute.

STIRI SIMILARE >>

Soţul actriţei Nicole Kidman, supus unei operaţii la corzile vocale
Se pun în vânzare biletele pentru concertul Lady Gaga
Bob Dylan concerteaza din nou in Romania
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Expoziția "Oceane la microscop" - de miercuri, la Muzeul Antipa
Vama Veche promovează cititul
International Herald Tribune și-a schimbat numele
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-01-27 07:35:50','17484','3.95.139.100')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata