Legiştii au decis: Amy Winehouse a murit din cauza alcoolului

26 Octombrie 2011 / Ora: 12:55
Tag-uri: alcool, Amy Winehouse, cauza deces Amy Winehouse, legişti
Iti place acest articol?  
 

Băutura, nu drogurile cum mulţi ar fi crezut, a provocat moartea cântăreţei Amy Winehouse, potrivit rapoartelor legiştilor care au investigat cauzele morţii artistei.Amy Winehouse a murit la 27 de ani, pe 23 iulie 2011. Fiind cunoscută pentru problemele cu drogurile şi cu alcoolul, a apărut ipoteza că ar fi decedat în urma unei supradoze sau a unei combinaţii letale între stupefiante şi băutură. Acum, însă, se face lumină în acest caz: apropiaţi ai familiei Winehouose au dezvăluit că raportul toxicologic a arătat că în organismul lui Amy Winehouse nu s-au găsit urme de droguri, ci doar de alcool.

După moartea cântăreţei, tatăl acesteia, Mitch Winehouse, afirma că Amy nu mai pusese gura pe alcool de câteva săptămâni, în urma unui tratament urmat la o clinică de dezintoxicare. Cu toate acestea, rezultatele testelor îl contrazic, legiştii stabilind că Amy Winehouse consumase alcool în exces cu o zi înainte de a fi găsită moartă în apartamentul ei din cartierul londonez Camden.

Amy Winehouse a fost internată în repetate rânduri la dezalcoolizare şi dezintoxicare. În luna august, cântăreaţa briganică urma să susţină un concert şi în România, însă acesta şi întregul turneu pe care îl avea programat în acest an a fost anulat, după un incident ce a avut loc la un concert din Belgrad. Acolo, Winehouse a intrat pe scenă într-o avansată stare de ebrietate, ceea ce a stârnit nemulţumirea fanilor veniţi să o vadă cântând. Deoarece sănătatea sa era precară, cântăreaţa a fost internată la dezintoxicare, iar apoi turneul ei a fost anulat în întregime.

 

STIRI SIMILARE >>

Indiciile în cazul cântăreţei Mălina Olinescu arată faptul că a fost o sinucidere
Berlinala 2012 şi-a ales laureaţii
Demis Roussos a umplut din nou Sala Palatului
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Expoziția "Oceane la microscop" - de miercuri, la Muzeul Antipa
Vama Veche promovează cititul
International Herald Tribune și-a schimbat numele
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-03-28 19:59:29','7339','3.235.65.91')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata