Jucătoarea de tenis Arantxa Sanchez îşi acuză părinţii că au lăsat-o fără niciun ban

08 Februarie 2012 / Ora: 18:09
Tag-uri: arantxa sanchez
Iti place acest articol?  
 

Fosta jucătoare spaniolă de tenis Arantxa Sanchez Vicario îşi reglează în public conturile cu familia sa, acuzându-şi părinţii că au "lăsat-o fără nimic", într-o carte care a apărut în Spania.

"M-au lăsat fără nimic", scrie Arantxa Sanchez, referindu-se la părinţii săi, care i-au gestionat averea pe durata carierei. "Sunt datoare către Ministerul de Finanţe, iar bunurile mele sunt net inferioare celor ale fratelui meu, Javier, deşi acesta a câştigat mai puţin (din tenis) decât mine, în cursul carierei sale. Trebuie să accept acest abuz şi să tac? Nu vreau să fac asta", adaugă fosta jucătoare în cartea sa, "Vamos! Memorias de una lucha, una vida y una mujer' (Memoriile unei lupte, unei vieţi şi unei femei).

Arantxa Sanchez a câştigat în cursul carierei sale 4 turnee de Mare Şlem (3 dintre ele la Roland Garros), iar veniturile sale din tenis i-au adus, după calculele făcute în cartea sa, aproximativ 12 milioane euro, la care se adaugă contracte de sponsorizare, ceea ce ar fi trebuit să-i aducă în total în conturi 45 milioane euro.

Cu toate acestea, fosta campioană susţine în cartea sa că a rămas "fără nimic". Numită recent căpitanul echipei de Fed Cup a Spaniei, Arantxa Sanchez a fost condamnată la plata unei amenzi de 3,5 milioane euro pentru că şi-a plătit impozitele în Andorra, în timp ce locuia în Spania.

"Această condamnare a fost foarte dură pentru mine. Însă, o dată în plus, este vorba de decizii luate de către persoane care îmi gestionau cariera (tatăl şi mama sa) şi pentru care nu mă consultau", adaugă Sanchez în cartea sa.

Marţi, mama fostei jucătoare, Marisa, a reacţionat printr-un comunicat, negând formal că ar fi profitat de câştigurile fiicei sale. Aceasta s-a declarat întristată de declaraţiile Arantxei. "Vom citi cartea cu atenţie, apoi va fi momentul pentru mine (şi totodată, în numele lui Emilio, soţul meu) şi pentru avocaţii noştri să răspundă pe larg acestor false acuzaţii formulate la adresa noastră. Şi se va demonstra foarte clar că nu am profitat de Arantxa şi că ea nu este, evident, ruinată", se precizează în comunicatul mamei Arantxei Sanchez.

STIRI SIMILARE >>

Scriitorul, traducătorul şi publicistul Romulus Vulpescu a murit
Jim Carrey şi Jeff Daniels vor juca într-o continuare a comediei "Tăntălăul şi Gogomanul"
Criza la Charlie Hebdo
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Expoziția "Oceane la microscop" - de miercuri, la Muzeul Antipa
Vama Veche promovează cititul
International Herald Tribune și-a schimbat numele
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-01-25 22:46:47','9877','3.227.240.143')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata