Expoziţie şi festival pentru comemorarea lui Marilyn Monroe la Hollywood

02 Iunie 2012 / Ora: 10:47
Tag-uri: comemorare, Expoziţie, festival, Hollywood, Marilyn Monroe
Iti place acest articol?  
 

Marilyn Monroe, care ar fi împlinit vineri 86 de ani, a fost sărbătorită în aceeaşi zi la Hollywood, unde au fost inaugurate o expoziţie cu obiecte aparţinând fostei stele a ecranului şi un festival consacrat celor mai celebre filme ale sale.

"Marilyn Monroe: expoziţie" şi-a deschis porţile marelui public vineri, 1 iunie, la Hollywood Museum din centrul cartierului istoric al cinematografiei şi se va închide la 2 septembrie.

În afara obiectelor aparţinând fostei glorii a ecranului, vor fi expuse fotografii inedite realizate de George Barris, unul din ultimii care au pozat-o pe Marilyn înaintea decesului ei, survenit la 5 august 1962.

Printre obiectele expuse se află o rochie pe care actriţa a purtat-o în luna de miere cu cel de-al doilea său soţ Joe DiMaggio, un pulover pe care Marilyn l-a îmbrăcat la una din ultimele şedinţe foto cu George Barris, realizată pe plajă, precum şi costume din filme, flacoane de parfum şi scenarii de film conţinând adnotări ale actriţei.

La Grauman's Chinese Theatre, una din sălile de cinema istorice de la Hollywood - în faţa căreia starurile îşi lasă amprentele în ciment - propune începând de vineri o retrospectivă a celor mai cunoscute filme ale lui Marilyn Monroe: "Unora le place jazz-ul", "Cum să te căsătoreşti cu un milionar", "Şapte ani de căsnicie", "Domnii preferă blondele". (C.V.)

STIRI SIMILARE >>

Regizorul Cristian Mungiu a fost invitat să facă parte din Academia Americană de Film
Cea mai tânără artistă din lume: la cinci ani a vândut picturi de peste 120.000 de euro
Conducerea TVR a fost demisă de Parlament
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Expoziția "Oceane la microscop" - de miercuri, la Muzeul Antipa
Vama Veche promovează cititul
International Herald Tribune și-a schimbat numele
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2019-07-20 16:46:46','12646','54.162.151.77')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata