Cripta în care a fost înmormântat Elvis Presley va fi scoasă la licitaţie

29 Mai 2012 / Ora: 15:44
Tag-uri: criptă, Elvis Presley, licitaţie
Iti place acest articol?  
 

Cripta în care a fost înmormântat Elvis Presley va fi scoasă la vânzare în cadrul unei licitaţii, ce va fi organizată la Los Angeles la sfârşitul lunii iunie.

Fanii cântăreţului american vor avea astfel posibilitatea de a achiziţiona cripta privată în care artistul a fost înmormântat iniţial, imediat după moarte, în 1977.

Sicriul cu trupul lui Elvis Presley a rămas în cimitirul Forest Hill din Memphis pentru aproximativ două luni, înainte de a fi transferat şi înhumat pe terenul celebrei ferme Graceland pe care artistul o deţinea în statul Tennessee.

Cripta din cimitirul Forest Hill va avea un preţ de pornire de 100.000 de dolari şi va include o inscripţie memorială. Persoana care o va cumpăra va avea posibilitatea de a folosi şi capela cimitirului, gratis, pentru o slujbă religioasă.

Mama lui Elvis Presley, Gladys - care a murit în 1958 - a fost înmormântată în acelaşi monument funerar, iar trupul ei a fost mutat tot la Graceland. Cripta originală a rămas goală de atunci.

Licitaţia, organizată de casa Darren Julien cu titlul "Music Icons Auctions", va avea loc la Los Angeles, pe 23 iunie.

Elvis Presley este artistul care a vândut un număr impresionant de albume (aproape un miliard). De asemenea, el a jucat în aproximativ 30 de filme. Născut pe 8 ianuarie 1935, la Tupelo, în Mississippi, Elvis Presley a intrat în legendă drept cântăreţul sărac care a reuşit în industria muzicală, albul care cânta ca un negru, sex-simbolul anilor '50 şi rebelul patriot. Elvis Presley a murit în reşedinţa sa din Memphis - Graceland -, pe 16 august 1977, la vârsta de 42 de ani, în urma unui stop cardiac cauzat de o supradoză de medicamente.(M.G.)

 

STIRI SIMILARE >>

Mungiu, parodiat in Franta: Regizorul cere bani de la Steven Spielberg pentru o camera de filmat
Premiile Oscar 2013: „Argo“, filmul regizat de Ben Affleck, este marele castigator al serii
Angelina Jolie şi-a arătat în public inelul de logodnă
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Expoziția "Oceane la microscop" - de miercuri, la Muzeul Antipa
Vama Veche promovează cititul
International Herald Tribune și-a schimbat numele
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2019-08-24 00:54:49','12554','34.236.38.146')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata