Clienţi păcăliţi cu tricouri negre Steve Jobs

20 Octombrie 2011 / Ora: 18:20
Tag-uri: steve jobs, tricouri
Iti place acest articol?  
 

Marca de îmbrăcăminte bărbătească St Croix este acuzată că a profitat de moartea lui Steve Jobs, lăsând să se înţeleagă că celebrul tricou cu gât rulat purtat de fondatorul Apple era din producţia sa. Acest lucru s-a dovedit a fi neadevărat.

În orele de după decesul lui Steve Jobs, St Croix a publicat pe site-ul său internet o ofertă 'specială' în memoria celebrului dispărut, pomenind cât îi plăcea acestuia marca şi promiţând o donaţie de 20 de dolari la fiecare produs vândut în beneficiul cercetărilor asupra cancerului. Stocul de tricouri s-a epuizat astfel repede.

Se pare însă că tricoul nu era marca St Croix, ci a fost creat de un stilist japonez, Issey Miyake, prieten apropiat al lui Jobs. În biografia 'Steve Jobs: A Biography', scrisă de Walter Issacson, autorul vorbeşte despre tricoul negru în care apărea de fiecare dată Steve Jobs. Fondatorul Apple i-a spus lui Issacson: 'I-am cerut lui Issey să-mi facă mai multe exemplare din tricoul negru cu gât rulat care-mi place atât de mult. Mi-a făcut cam o sută'. Scriitorul a văzut chiar tricourile frumos aşezate în şifonierul lui Jobs. 'Uite ce port. Am aici până la sfârşitul vieţii', a glumit el.

Knitcraft, care deţine marca St Croix, spune că este o neînţelegere la mijloc. Bruce Amster, purtător de cuvânt, s-a arătat surprins de dezvăluiri şi a asigurat că St Croix nu ştia că tricoul cu pricina a fost creat de stilistul japonez. De atunci, firma din Minnesota a retras de pe site-ul său orice referire la Steve Jobs. În ceea ce-i priveşte pe fani, ei s-au ales cu un tricou de 175 dolari, care nu are nicio legătură cu idolul lor.

STIRI SIMILARE >>

Nazareth vine la Bucuresti
Festivalul Filmului Francez, între 21 şi 28 octombrie la Bucureşti
Salvatore Adamo nu va mai susţine concertul de la Bucureşti
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Expoziția "Oceane la microscop" - de miercuri, la Muzeul Antipa
Vama Veche promovează cititul
Angelina Jolie a suferit o dubla mastectomie. Textul integral al marturiei actritei
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-07-02 15:43:27','7189','3.236.98.25')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata