Beyonce revine pe marele ecran, fiind vocea unui personaj de desene animate

04 Iunie 2012 / Ora: 07:47
Tag-uri: Beyonce, desene animate, personaj, voce
Iti place acest articol?  
 

Beyonce a făcut o pauză pentru a se ocupa de fiica ei de câteva luni, dar s-a întors recent în plină formă. După revenirea pe scenă, se îndreaptă şi spre cinema, fiind vocea unui personaj de desene animate.

După ce a slăbit 27 de kg printr-un regim pe care nu-l recomandă nimănui, Beyonce a revenit pe scena muzicală şi abordează acum un nou domeniu: va fi o voce într-un film de desene animate.

Tânăra mămică îşi va împrumuta vocea puternică unui personaj din pelicula 'Epic', care va fi lansată în 3D. Va fi într-o companie selectă, pe afiş figurând vedete precum Colin Farrell, Josh Hutcherson ('Hunger Games'), Amanda Seyfried, Johnny Knoxville ('Jackass'), Steven Tyler (din grupul Aerosmith) şi rapperul Pitbull. Filmul de animaţie este realizat de regizorul 'Ice Age', lucru care promite momente frumoase în sălile de cinema.

'Epic' urmează să fie proiectat în Statele Unite pe 24 mai 2013. Filmul spune povestea unei adolescente transportate într-o lume secretă, unde binele şi răul se luptă pe viaţă şi pe moarte. În afară de vocea din desenul animat, Beyonce ar fi preferată de Clint Eastwood pentru rolul principal din următorul său film. (M.G.)

STIRI SIMILARE >>

Arhivele cineastului Andrei Tarkovski se întorc în Rusia
Trofeul Anim’est, câștigat de un film belgian
Spectacol de jazz pe Șoseaua Kiseleff, sâmbătă.
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Expoziția "Oceane la microscop" - de miercuri, la Muzeul Antipa
Vama Veche promovează cititul
International Herald Tribune și-a schimbat numele
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-03-28 19:32:23','12674','3.235.65.91')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata