Apărarea a fost nevoită să recunoască greşelile dr Murray în procesul de omor al lui Michael Jackson

01 Noiembrie 2011 / Ora: 15:02
Tag-uri: Conrad Murray, doctor Michael Jackson, Michael Jackson, proces
Iti place acest articol?  
 

Martorul cheie al avocaţilor doctorului Conrad Murray, judecat la Los Angeles pentru moartea lui Michael Jackson, a fost nevoit luni să recunoască greşelile profesionale ale medicului în cursul unui contra-interogatoriu dur, care a slăbit apărarea, relatează AFP.

A şasea şi ultima săptămână a dezbaterilor de la Curtea superioară din Los Angeles s-a deschis cu contra-interogatoriul doctorului Paul White, ale cărui concluzii constituie baza argumentării apărării dr Murray, acuzat de ucidere din culpă.

Dr Murray nu s-a hotărât încă dacă va depune mărturie sau nu la proces. 'Am nevoie de timp şi nu m-am hotărât încă. Depinde de desfăşurarea procesului', a declarat el în faţa judecătorului Michael Pastor, juraţii nefiind prezenţi.

Dr White, specialist în propofol, substanţa care ar fi provocat moartea cântăreţului, este adeptul teoriei că Michael Jackson şi-a făcut singur o injecţie cu anestezicul pe care-l folosea ca somnifer şi a înghiţit şi opt pastile de lorazepam, când medicul nu era în cameră.

'Admiteţi că au fost momente când doctorul Murray n-a respectat standardele de îngrijire pe 25 iunie 2009?', a întrebat procurorul David Walgren. 'Da', a răspuns dr White. 'Puteţi justifica faptul că dr Murray n-a sunat mai repede la urgenţă?', a continuat procurorul. 'Nu pot', a recunoscut martorul.

Walgren l-a întrebat de altfel pe dr White dacă el i-ar fi dat propofol lui Michael Jackson, în fiecare noapte, timp de două luni înaintea morţii, în cazul în care cântăreţul i-ar fi cerut-o, aşa cum dr Murray recunoaşte că a făcut. 'Nici nu m-aş fi gândit să fac aşa ceva', a afirmat dr White.

În caz că este găsit vinovat, doctorul Conrad Murray riscă până la patru ani de închisoare.

STIRI SIMILARE >>

Mungiu, parodiat in Franta: Regizorul cere bani de la Steven Spielberg pentru o camera de filmat
Regizorul Michael Mann va prezida juriul Festivalului de Film de la Veneţia
"Aurora" a câştigat Premiul Gopo pentru cel mai bun film
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Expoziția "Oceane la microscop" - de miercuri, la Muzeul Antipa
Vama Veche promovează cititul
International Herald Tribune și-a schimbat numele
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-06-02 09:08:31','7504','3.231.226.13')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata