Angelina Jolie şi-a arătat în public inelul de logodnă

10 Iulie 2012 / Ora: 07:20
Tag-uri: Angelina Jolie, Brad Pitt, inel de logodnă
Iti place acest articol?  
 

Actriţa americană Angelina Jolie şi-a afişat pentru prima dată în public inelul de logodnă, sâmbătă, pe covorul roşu de la cea de-a 18-a ediţie a Festivalului de Film de la Sarajevo, la circa trei luni de la anunţul oficial al logodnei artistei cu partenerul ei de viaţă, actorul Brad Pitt.

Inelul cu diamant, estimat la o valoare de 500.000 de dolari, a fost creat şi personalizat de bijutierul Robert Procop, la indicaţiile lui Brad Pitt. Bijuteria şi-a făcut astfel "debutul în public", după anunţul oficial al logodnei dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt din luna aprilie.

Angelina Jolie a sosit la Sarajevo sâmbătă după-amiază, la bordul unui avion privat, fiind însoţită de trei dintre cei şase copii ai săi. După ce a aterizat pe aeroportul din Sarajevo, actriţa s-a deplasat la cartierul general al festivalului de film, din centrul oraşului.

Ea a deschis un atelier de film şi a susţinut o conferinţă dedicată tinerelor talente din lumea cinematografiei - scenarişti, regizori, actori şi producători - din 13 ţări din Europa de Sud-Est, potrivit unui comunicat al serviciului de presă al festivalului.

Cu această ocazie, actriţa în vârstă de 37 de ani a primit şi decoraţia de cetăţean de onoare al oraşului Sarajevo. Distincţia i-a fost acordată pentru că prin intermediul filmului ei "In the Land of Blood and Honey", lansat pe marile ecrane în 2011, "a contribuit la păstrarea adevărului despre evenimentele din timpul războiului din Sarajevo şi din Bosnia".

Lungmetrajul "In the Land of Blood and Honey", turnat în 2010, marchează debutul regizoral al actriţei americane Angelina Jolie. Filmul are ca temă centrală o poveste de dragoste din timpul războiului din Bosnia (1992 - 1995), între un gardian sârb dintr-un lagăr de prizonieri, care face eforturi foarte mari pentru a o proteja pe fosta lui iubită, o femeie musulmană, încarcerată în acel loc.

"In the Land of Blood and Honey" a fost nominalizat anul acesta la premiile Globul de Aur, la categoria "cel mai bun film într-o limbă străină".

Angelina Jolie a participat şi la ediţia de anul trecut a Festivalului de Film de la Sarajevo. Jolie a fost invitata de onoare a galei de închidere a Festivalului, în cadrul căreia celebra actriţă americană a primit trofeul onorific "Inima oraşului Sarajevo" (Heart of Sarajevo Honorary Award). Atunci, ea a fost însoţită la festivalul de la Sarajevo de partenerul său de viaţă, actorul Brad Pitt.

Angelina Jolie, care a fost nominalizată pentru a doua oară la premiile Oscar în februarie 2009, pentru rolul din "Schimbul/ Changeling", regizat de Clint Eastwood, a devenit celebră graţie rolului principal din franciza "Lara Croft", a jucat în multe producţii cu succes la public, precum "Domnul şi doamna Smith", "Speranţa moare ultima/ A Mighty Heart", "Gia", dar a câştigat şi premiul Oscar pentru rol secundar, în 2000, cu rolul din "Tinereţe furată/ Girl, Interrupted".

Angelina Jolie şi Brad Pitt, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt împreună de şapte ani şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Jolie şi Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionişti în "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" în anul 2005. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie. (C.V.)

STIRI SIMILARE >>

Angelina Jolie şi Brad Pitt vor să se căsătorească în Anglia
Angelina Jolie şi Brad Pitt, din nou împreună pe marile ecrane
Festivalul Naţional de Teatru 2011: Dans în teatru
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Expoziția "Oceane la microscop" - de miercuri, la Muzeul Antipa
Vama Veche promovează cititul
International Herald Tribune și-a schimbat numele
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-02-21 16:29:19','13529','3.229.118.253')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata