Actriţa Anne Hathaway s-a logodit

29 Noiembrie 2011 / Ora: 10:56
Tag-uri: Anne Hathaway, s-a logodit
Iti place acest articol?  
 

Anne Hathaway, cunoscută graţie rolurilor din filmele "Prinţesa Îndărătnică", "Diavolul se îmbracă de la Prada", "Rachel se mărită" şi "Alice în Ţara Minunilor", s-a logodit cu iubitul ei, Adam Shulman.

Anne Hathaway, în vârstă de 29 de ani, are o relaţie cu Adam Shulman, actor şi designer de bijuterii, care a început în anul 2008.

Actriţa americană a trecut printr-o despărţire, intens mediatizată, de fostul ei iubit, Raffaello Follieri, în 2008, după ce acesta a fost arestat şi a recunoscut că este vinovat de comiterea unor fraude fiscale.

Actriţa americană Anne Hathaway a fost apreciată de critici şi de public pentru rolul din "Rachel se mărită/ Rachel Getting Married", de Jonathan Demme, pentru care a fost nominalizată, în 2009, la premiile Oscar. Actriţa a jucat, de asemenea, în "Diavolul se îmbracă de la Prada" şi în "Brokeback Mountain". Actriţa a putut fi văzută pe marile ecrane în 2010 în filmul "Dragoste şi alte dependenţe/ Love and Other Drugs", în care joacă alături de Jake Gyllenhaal, dar şi în animaţia "Alice în Ţara Minunilor/ Alice in Wonderland", de Tim Burton, în care a jucat rolul Reginei Alba. În 2011, actriţa a asigurat vocea personajului Jewel din animaţia de mare succes "Rio".

Anne Hathaway urmează să apară pe marile ecrane anul viitor în rolul Catwoman, din următorul film din franciza "Batman", intitulat "The Dark Knight Rises", în care va juca alături de Christian Bale.

STIRI SIMILARE >>

Pierre Sarkozy, fiul preşedintelui francez, spitalizat în Ucraina
Trupa Duran Duran va lansa un nou album în 2014
Kate Moss şi Naomi Campbell, goale pe coperta revistei Interview
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Expoziția "Oceane la microscop" - de miercuri, la Muzeul Antipa
Vama Veche promovează cititul
International Herald Tribune și-a schimbat numele
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-07-09 19:37:29','8197','34.239.167.74')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata