Voltaj şi-a lansat cel mai nou album

11 Octombrie 2012 / Ora: 09:45
Tag-uri: a lansat, cel mai nou album, Voltaj
Iti place acest articol?  
 

Trupa Voltaj şi-a lansat oficial miercuri seară albumul "Dă vina pe Voltaj" printr-un concert la Sala Palatului, într-o atmosferă cum numai ei ştiu să creeze, publicul cântând alături de membrii trupei timp de două ore.

Cei peste 4.000 de fani i-au primit pe Călin Goia - solist, Oliver Sterian - baterie, Bobby Stoica - clape şi chitariştii Gabi Constantin şi Vali Ionescu cu aplauze, cântând împreună cu ei de la primele acorduri până la finalul concertului.

Voltaj a făcut o incursiune printre cele mai cunoscute piese ale trupei - "Vara trecută", "Ştiu", "N-ajunge", "Patapetine", "Tu", "Iarna" - în aplauzele celor prezenţi în sală.

În public au fost sute de copii care ştiau pe de rost versurile melodiilor şi au cântat împreună cu părinţii sau chiar cu bunicii. Aproape toţi copiii purtau celebrii ochelari în formă de inimă, lansaţi de Voltaj.

Băieţii de la Voltaj au avut şi câteva surprize de-a lungul serii, invitându-i să cânte alături de ei pe Kamelia (la piesa "Lumea e a mea"), Vali Crăciunescu (la piesa "Pic-pic"), Pavel Stratan (la piesa "Albinuţa"). Acestuia din urmă i s-a alăturat şi fiica sa, Cleopatra, care a cântat celebrul "Ghiţă" în duet cu Călin Goia.

O altă surpriză a fost prezenţa lui Maximilian şi a Adinei (la saxofon), care au cântat împreună cu Voltaj piesa "Sophie".

Un moment inedit a fost cel în care pe un ecran mare a fost proiectat un film parodie alb-negru, pe fondul sonor al Telejurnalului din perioada de dinainte de 1990, cu comentarii de genul celor din acei ani, membrii trupei fiind prezentaţi în film drept "tovarăşii Goia, Constantin, Sterian, Stoica şi Ionescu".

Pe scenă a urcat şi un invitat din Indonezia, din repertoriul căruia băieţii de la Voltaj au preluat o piesă căreia i-au adaptat versuri româneşti, aşa luând naştere piese "Ultima secundă". Invitatul i-a dăruit lui Călin un fel de fular tradiţional din Indonezia. El a cântat şi varianta originală a piesei.

Înainte de a începe să cânte melodia "Hai sus", Călin a invitat toţi fanii să se ridice şi să cânte, pentru că, aşa cum spune unul dintre versurile melodiei, "doar fraierii stau jos".

Concertul s-a încheiat cu binecunoscutele piese "MSD2", "Asta-i viaţa" şi "Dă vina pe Voltaj", cei cinci membri ai trupei fiind aplaudaţi minute în şir şi rechemaţi pentru bis.

Trupa Voltaj "a pornit la drum" în lumea muzicală în 1982. De-a lungul celor 30 de ani de existenţă şi-a schimbat în repetate rânduri componenţa, dar şi-a creat şi păstrat un stil unic, îndrăgit de publicul de toate vârstele. În 2005 Voltaj a câştigat MTV Music Award.

Piese ca "Albinuţa", "20", "3D" sau "Ora de germană" au făcut istorie în topurile muzicale iar versurile lor sunt cunoscute de toţi fanii trupei, indiferent de vârstă.

STIRI SIMILARE >>

Voltaj a lansat videoclipul "Lumea e a mea" pe un heliport, la 70 de metri deasupra Capitalei
Whitney Houston, inclusă postum în Guinness World Records
A murit cantaretul francez Georges Moustaki
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

A murit muzicianul Charles Aznavour
Al treilea album postum cu piese înregistrate de Jimi Hendrix va fi lansat vineri
Cântăreaţa folk Joan Baez va reveni cu un nou album după o pauză discografică de zece ani
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-05-31 03:37:57','15578','34.204.193.85')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata