Tudor Turcu a câştigat X FACTOR

24 Decembrie 2012 / Ora: 10:11
Tag-uri: câștigător, Tudor Turcu, X FACTOR
Iti place acest articol?  
 

Tudor Turcu a câştigat ediţia a doua a X Factor România, reuşind să adune cele mai multe voturi din partea publicului în competiţia cu Ioana Anuţa şi Natalia Selegean.

Sezonul doi al X Factor şi-a desemnat, duminică seară, câştigătorul, în persoana lui Tudor Turcu, un rocker din Mediaş, care până să ajungă în acest concurs cânta cu o trupă într-un local din oraşul său. Tudor Turcu a reuşit să învingă şi problemele de sănătate pe care le-a avut în timpul concursului şi a plecat acasă cu un cec în valoare de 200.000 de euro. Cu banii câştigaţi vrea să scape de problemele financiare pe care le are familia sa, dar şi să deschidă o şcoală privată de arte în Mediaş. "Cei care vor avea bani, vor plăti orele, cei care nu vor avea, nu vor plăti", a spus Tudor Turcu, imediat după câştigarea premiului.

În finală, Tudor Turcu, care a făcut parte din echipa "Peste 25 de ani" a lui Cheloo, a concurat cu Ioana Anuţa, din categoria "Sub 25 de ani" a lui Dan Bittman. Asta după ce Natalia Selegean, tot din categoria lui Cheloo, a fost eliminată în semifinală prin votul prin SMS.

Imediat după anunţul câştigătorului, Tudor a fost înconjurat de toţi foştii concurenţi de la X Factor şi chiar învinsa din finală l-a aclamat. Deşi a ratat marele premiu, Ioana Anuţa a primit şi ea o veste foarte bună în prag de sărbători: tânăra din Vâlcea a fost invitată să participe la sezonul trei al show-ului concurs "Te cunosc de undeva".

Pe lângă cei 200.000 de euro, Tudor Turcu a câştigat şi un contract cu casa de producţie Cat Music, care îi asigură lansarea unei piese şi a unui videoclip. Şi Ioana Anuţa, şi Natalia Selegean sunt în atenţia casei de producţie.

STIRI SIMILARE >>

A fost lansat un nou cântec al lui Michael Jackson
"Lacul Lebedelor", în interpretarea Teatrului de Operă şi Balet din Kiev, pe 29 ianuarie în București
Trei ţări au invocat probleme bugetare pentru a-şi motiva absenţa de la Eurovision
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

A murit muzicianul Charles Aznavour
Al treilea album postum cu piese înregistrate de Jimi Hendrix va fi lansat vineri
Cântăreaţa folk Joan Baez va reveni cu un nou album după o pauză discografică de zece ani
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2019-04-24 03:40:29','17414','34.230.84.215')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata