Tudor Turcu a câştigat X FACTOR

24 Decembrie 2012 / Ora: 10:11
Tag-uri: câștigător, Tudor Turcu, X FACTOR
Iti place acest articol?  
 

Tudor Turcu a câştigat ediţia a doua a X Factor România, reuşind să adune cele mai multe voturi din partea publicului în competiţia cu Ioana Anuţa şi Natalia Selegean.

Sezonul doi al X Factor şi-a desemnat, duminică seară, câştigătorul, în persoana lui Tudor Turcu, un rocker din Mediaş, care până să ajungă în acest concurs cânta cu o trupă într-un local din oraşul său. Tudor Turcu a reuşit să învingă şi problemele de sănătate pe care le-a avut în timpul concursului şi a plecat acasă cu un cec în valoare de 200.000 de euro. Cu banii câştigaţi vrea să scape de problemele financiare pe care le are familia sa, dar şi să deschidă o şcoală privată de arte în Mediaş. "Cei care vor avea bani, vor plăti orele, cei care nu vor avea, nu vor plăti", a spus Tudor Turcu, imediat după câştigarea premiului.

În finală, Tudor Turcu, care a făcut parte din echipa "Peste 25 de ani" a lui Cheloo, a concurat cu Ioana Anuţa, din categoria "Sub 25 de ani" a lui Dan Bittman. Asta după ce Natalia Selegean, tot din categoria lui Cheloo, a fost eliminată în semifinală prin votul prin SMS.

Imediat după anunţul câştigătorului, Tudor a fost înconjurat de toţi foştii concurenţi de la X Factor şi chiar învinsa din finală l-a aclamat. Deşi a ratat marele premiu, Ioana Anuţa a primit şi ea o veste foarte bună în prag de sărbători: tânăra din Vâlcea a fost invitată să participe la sezonul trei al show-ului concurs "Te cunosc de undeva".

Pe lângă cei 200.000 de euro, Tudor Turcu a câştigat şi un contract cu casa de producţie Cat Music, care îi asigură lansarea unei piese şi a unui videoclip. Şi Ioana Anuţa, şi Natalia Selegean sunt în atenţia casei de producţie.

STIRI SIMILARE >>

Johnny Depp, în serialul de animaţie "Family Guy"
Videoclipurile Innei au depăşit un miliard de vizualizări pe YouTube
Actorul Ion Dichiseanu, internat la Cluj pentru o intervenţie laparoscopică
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

A murit muzicianul Charles Aznavour
Al treilea album postum cu piese înregistrate de Jimi Hendrix va fi lansat vineri
Cântăreaţa folk Joan Baez va reveni cu un nou album după o pauză discografică de zece ani
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2019-10-16 18:24:00','17414','3.231.228.109')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata