Stadionul Cluj Arena a fost inaugurat cu un concert susţinut de Scorpions

09 Octombrie 2011 / Ora: 07:59
Tag-uri: Cluj Arena, inaugurare, Scorpions
Iti place acest articol?  
 

"Vântul schimbării" - "Wind of Change" - a alungat ploaia de pe Cluj Arena, unde trupa Scorpions a cântat, sâmbătă, în faţa a peste 40.000 de spectatori care au fredonat alături de idolii lor melodii celebre precum "Still Loving You" sau "Rock You Like a Hurricane".

Senzor, Iza, Grigore Leşe, Semnal M, Pacifica şi Voltaj au pregătit publicul pentru "uraganul" - "Rock you like a hurricane" - ce avea să vină. Cu toate că se anunţa o seară ploioasă, vremea a fost perfectă pentru rock'n'roll, "vântul schimbării" ("Wind of change") alungând ploaia.

Concertul Scorpions a început nemţeşte la ora anunţată, respectiv 21.15, apariţia pe scenă a membrilor trupei fiind una spectaculoasă, James Kottak, toboşarul trupei, ridicându-se pe un postament deasupra scenei.

Cei peste 40.000 de spectatori de pe Cluj Arena au fost întâmpinaţi de solistul Klaus Meine cu salutul: "Bună seara, Cluj! Ce mai faci?".

Scorpions a deschis concertul cu piesa care dă titlul celui mai recent album al trupei: "Sting in the tail". Au urmat cântece de pe noul album, dar şi melodii mai vechi.

Concertul a fost presărat cu efecte de lumini şi momente de solo la chitară şi tobe, oferite de chitariştii Rudolf Schenker şi Matthias Jabs, de bassistul Pawel Maciwoda, precum şi de toboşarul James Kottak, care au electrizat publicul.

La un moment dat, James Kottak a rămas fără tricou, având numele său scris pe piept, dar şi pe tobe, iar timp de zece minute a performat solo pe scenă, fiind ovaţionat de public. La sfârşit, el a izbucnit într-un hohot de râs, s-a urcat cu picioarele pe tobe şi şi-a arătat tatuajul de pe spate: "Rock 'n' Roll Forever".

Solistul Klaus Meine a mulţumit publicului, aproape după fiecare piesă, atât în limba română cât şi în limba engleză.

Publicul a cântat împreună cu membrii trupei melodiile celebre, "Wind of Change", "Still Loving You", "Rock You Like a Hurricane" şi "When the smoke is going down" împlinind o seară rock la Cluj.

Pregătiţi pentru publicul român, în faţa căruia şi-au amintit că au cântat de mai multe ori, cei de la Scorpions au adus steagul României pe scenă şi au scris "Cluj" pe proiecţiile de pe fundal, în timpul melodiei "Big City Nights".

După bis, Klaus Meine învelit în steagul României şi colegii săi şi-au luat "la revedere" de la public, fiind răsplătiţi cu aplauze furtunoase.

Concertul trupei Scorpions de la Cluj a făcut parte din turneul mondial de adio: "Get Your Sting And Blackout World Tour". Turneul este programat să dureze trei ani şi cuprinde concerte în toată lumea.

New layer...
STIRI SIMILARE >>

Adele este cel mai popular artist din Marea Britanie
Soprana Mirela Zafiri a murit luni, la 41 de ani
Până la sfârşitul stagiunii, Gigi Căciuleanu dă premieră cu "D-ale noastre", pe scena mare a TNB
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

A murit muzicianul Charles Aznavour
Al treilea album postum cu piese înregistrate de Jimi Hendrix va fi lansat vineri
Cântăreaţa folk Joan Baez va reveni cu un nou album după o pauză discografică de zece ani
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-06-02 08:45:04','6861','3.231.226.13')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata