Soprana Amelia Antoniu a divorţat

29 Septembrie 2011 / Ora: 19:12
Tag-uri: a divorţat, Amelia Antoniu, soprana
Iti place acest articol?  
 

Prim-solista Teatrului Naţional de Operetă Amelia Antoniu şi soţul ei, Niculae, au divorţat, instanţa Judecătoriei Sectorului 1 stabilind, joi, ca fetiţa acestora să rămână la mamă.

nstanţa Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti a admis cererea formulată de Amelia şi Niculae Gamenţ-Antoniu şi a desfăcut prin acord căsătoria. Amelia Antoniu a revenit la numele avut înaintea căsătoriei.

Totodată, instanţa a decis ca fetiţa soţilor Gamenţ Antoniu să fie încredinţată mamei acesteia, Niculae Gamenţ Antoniu urmând să plătească o pensie de întreţinere de 300 de lei.

Cererea de divorţ formulată de Adriana Amelia Gamenţ-Antoniu şi soţul său, Niculae, a fost înregistrată la Judecătoria Sectorului 1 în 1 septembrie. Iniţial, instanţa a stabilit ca primul termen al procesului să fie în 7 noiembrie, însă soţii Gamenţ Antoniu au solicitat o altă dată pentru judecarea cererii de divorţ.

În 15 septembrie, instanţa a luat în discuţie cererea de preschimbare a termenului şi a stabilit ca procesul de divorţ să se judece în 26 septembrie, sentinţa fiind pronunţată joi.

Amelia şi Niculae Gamenţ-Antoniu au o fetiţă, născută în februarie 2011.

În aprilie 2010, prim-solista Teatrului Naţional de Operetă "Ion Dacian" a fost infectată cu un germene din Spitalul CF2 din Capitală, unde a fost supusă unei intervenţii de cauterizare de col uterin. Ea a intrat în şoc septic şi a fost dusă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucuşti, unde a stat internată aproximativ trei săptămâni. Ulterior, pe 14 mai 2010, Amelia Antoniu a fost internată în Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Capitală, după ce a făcut febră 39 de grade şi a acuzat dureri de spate, de rinichi şi de plămâni. Medicii au spus atunci că Amelia Antoniu are pneumonie. Ea a fost externată la sfârşitul lunii mai 2010.

În urma scandalului de la Spitalul CF2, managerul Constantin Tănase, şeful Secţiei de obstetrică-ginecologie, Cristian Gherasie, şi trei medici coordonatori pe specialităţile Medicină internă, Urologie şi ATI au fost demişi.

Niculae Gamenţ Antoniu a depus, în 19 mai 2010, plângere penală la Parchetul Tribunalului Bucureşti şi la Secţia 1 Poliţie împotriva Spitalului CF2, el declarând că vrea ca toţi cei vinovaţi să fie sancţionaţi, iar necazul suferit de soţia sa să nu se mai repete.

STIRI SIMILARE >>

A murit "al cincilea Beatles", o legendă a muzicii
Filmul "JOBS" va fi lansat la 16 august
Mircea Vintilă şi Brambura la Hard Rock Cafe
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

A murit muzicianul Charles Aznavour
Al treilea album postum cu piese înregistrate de Jimi Hendrix va fi lansat vineri
Cântăreaţa folk Joan Baez va reveni cu un nou album după o pauză discografică de zece ani
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-05-27 08:40:08','6676','3.231.220.225')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata