Noi trupe au fost confirmate la B`Estfest Summer Camp

08 Mai 2012 / Ora: 16:54
Tag-uri: B`Estfest Summer Camp, trupe
Iti place acest articol?  
 

Lista trupelor care vor participa la B'Estfest Summer Camp continuă să se îmbogăţească, cele mai noi confirmări venind din partea trupelor Pipes and Pints, Last Hope, Regardless of Me şi Turbo.
Formaţiile vor concerta pe scena Aftershock a festivalului alături de alte trupe din line-up, printre care Kreator, Moonspell, Obituary, Meshuggah şi Tristania.

Pasionat de muzică punk rock şi folk, Vojta Kalina a fost cel care în 2006 a pus bazele trupei Pipes and Pints la Praga, în Cehia, înregistrând un prim demo chiar în acelaşi an. Trupa şi-a construit treptat o identitate muzicală unică, devenind un veritabil reprezentant al ritmurilor celtic punk. După o serie de concerte susţinute prin Europa alături de trupe precum The Porters sau Society Parasites, Pipes and Pints a lansat în 2009 primul album al trupei, numit "Until We Die". Pipes and Pints vor participa anul acesta la B'Estfest Summer Camp pe 8 iulie, în cea de-a treia zi de festival.

Originară din Bulgaria, Last Hope este una dintre trupele de hardcore cu renume la nivelul Europei Centrale şi de Est. Last Hope a influenţat decisiv atât scena punk şi hardcore, cât şi celelalte comunităţi muzicale underground din Bulgaria.

Formaţia bulgară şi-a trecut în CV nenumărate show-uri în diferite ţări ale Europei de Vest, dar şi în Turcia sau Rusia, anul acesta urmând să adauge pe lista destinaţiilor din nou România, trupa urmând să urce pe scena B'Estfest Summer Camp pe 7 iulie.

Originară din Italia, Regardless of Me a fost formată în anul 2007 la iniţiativa chitaristului şi compozitorului Emiliano Sicilia. Stilul muzical pe care îl promovează - progressive death metal, este influenţat de sound-ul unor trupe precum Meshuggah sau Iron Maiden. Printre festivalurile care s-au bucurat de prezenta Regardless of Me se numără Femme Metal (Anglia), Banja Luka Open Air (Bosnia) şi Raismes Fest (Franta), vara aceasta trupa urmând a fi prezentă şi la B'Estfest Summer Camp pe 8 iulie.

Turbo este cea mai cunoscută trupă de rock psihedelic din Ungaria. După lansarea primului album, intitulat "Voli", în 2009, artiştii au câştigat corespondentul premiilor Grammy din Ungaria - Fonogram Awards, fiind nominalizaţi la categoria Cel mai bun album pop-rock al anului. După o serie de concerte susţinute la festivaluri internaţionale precum Sziget din Ungaria, Exit în Serbia sau Gosho Festival în Bulgaria, Turbo se va afla anul acesta şi la B'Estfest Summer Camp, unde va concerta pe 6 iulie.

Summer Camp se va desfăşura în zilele de 6, 7 şi 8 iulie, în cadrul B'Estfest Park, Tunari, printre artiştii confirmaţi până în prezent numărându-se şi Garbage, Pulp, Royksopp, Caro Emerald, Skindred, Trolley Snatcha sau Modestep.

Biletele sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, pe www.myticket.ro şi în reţelele afiliate, la preţul de 125 de lei pentru o zi şi 265 de lei pentru trei zile, 15 lei fiind valoarea voucherului de camping. Tinerii de până în 26 de ani beneficiază de 50% discount din preţul biletului dacă vin în "gaşcă" de cinci persoane, iar copiii mai mici de 12 ani au acces gratuit în prezenţa unui adult.

STIRI SIMILARE >>

Noi trupe confirmate la OST FEST 2012
Incepe a 7-a editie a Festivalului International de Film NexT
Ziua Internaţională a Cărţii, sărbătorită luni, în Bucureşti şi alte oraşe din ţară
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

A murit muzicianul Charles Aznavour
Al treilea album postum cu piese înregistrate de Jimi Hendrix va fi lansat vineri
Cântăreaţa folk Joan Baez va reveni cu un nou album după o pauză discografică de zece ani
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2019-07-20 16:28:08','12032','54.162.151.77')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata