Felicia Filip şi Cristian Mihăilescu, invitaţi speciali la petrecerea care marchează Ora Pământului

28 Martie 2012 / Ora: 18:29
Tag-uri: Cristian Mihăilescu, Felicia Filip, invitaţi speciali, Ora Pământului
Iti place acest articol?  
 

Soprana Felicia Filip şi regizorul Cristian Mihăilescu vor fi invitaţii speciali ai unei petreceri care va fi organizată, sâmbătă seară, în Parcul Central din Sfântu Gheorghe, la lumina torţelor, pentru a marca Ora Pământului. Asociaţia de Tineret ECOU organizează sâmbătă, de la ora 20.30, a şasea ediţie a programului internaţional Ora Pământului la Sfântu Gheorghe.

Astfel, tinerii membri ai asociaţiei vor ieşi în Parcul Central cu chitări şi caiete de cântece în limbile română, maghiară şi engleză, iar localnicii sunt aşteptaţi să participe la o serată de o oră, fără curent electric.

Conform sursei citate, anul acesta invitaţii speciali ai evenimentului sunt soprana Felicia Filip şi regizorul Cristian Mihăilescu.

"În primul rând, suntem susţinătorii acestei iniţiative încă de la prima ediţie pentru că, în acest moment în care mulţi dintre cetăţenii planetei au exacerbat termenul de «eu» vis-a-vis de «noi», trebuie să conştientizăm măcar o oră pe an că navigăm pe o navă intergalactică împreună. Nava aceasta trebuie alimentată, administrată şi înfrumuseţată cu sufletele şi cu grija noastră. Nu întâmplător venim la Sfântu Gheorghe, un oraş care dovedeşte prin curăţenia şi ordinea ce domnesc aici că ora pământului se multiplică în 24 de ore în fiecare zi din an. Sfântu Gheorghe este, poate, cel mai tânăr oraş, ca spirit, din ţară", a declarat regizorul Cristian Mihăilescu.

Evenimentul va avea sprijinul Unităţii Militare Vânători de Munte din Sfântu Gheorghe, care va pune la dispoziţie torţele pentru a lumina serata.

Potrivit sursei citate, Sfântu Gheorghe se află printre oraşele "din prima linie" în susţinerea evenimentului global.

În 2008, localnicii şi reprezentanţii unor instituţii din Sfântu Gheorghe au stins luminile şi au fost organizate "petreceri la lumina lumânării" în mai multe locuri publice din oraş.

Din 2009, oficialităţile au preluat ideea, iar Sfântu Gheorghe a fost printre primele zece oraşe din România participante la evenimentul Ora Pământului, iluminatul public din municipiu fiind întrerupt oficial, timp de o oră.

STIRI SIMILARE >>

"Jocurile foamei", marele câştigător la MTV Movie Awards
De vineri, puteţi cumpăra bilete pentru Untold 2017
Săptămânile Filmului Românesc la Strasbourg
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

A murit muzicianul Charles Aznavour
Al treilea album postum cu piese înregistrate de Jimi Hendrix va fi lansat vineri
Cântăreaţa folk Joan Baez va reveni cu un nou album după o pauză discografică de zece ani
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-07-02 14:17:53','11051','3.236.98.25')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata