Demi Lovato şi Britney Spears, în juriul ediţiei americane a emisiunii "X Factor"

15 Mai 2012 / Ora: 11:09
Tag-uri: "X Factor", Britney Spears, Demi Lovato, juriu
Iti place acest articol?  
 

Cântăreţele pop Britney Spears şi Demi Lovato vor face parte din juriul ediţiei americane a emisiunii "X Factor", al cărei următor sezon va reveni pe micile ecrane nord-americane în toamna acestui an.

Cele două cântăreţe vor juriza viitorul sezon al emisiunii "X Factor", alături de producătorul de televiziune Simon Cowell şi producătorul muzical L.A. Reid.

Postul de televiziune Fox a confirmat, la începutul acestui an, că Paula Abdul şi Nicole Scherzinger nu vor reveni în juriul acestei emisiuni.

Simon Cowell, creatorul emisiunii, a promis la încheierea sezonului trecut că va revitaliza show-ul, după ce audienţa acestuia nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor sale.

Primul sezon al ediţiei americane "X Factor" a fost câştigat de Melanie Amaro, în vârstă de 19 ani. Tânăra cântăreaţă a semnat imediat după triumful din această emisiune TV un contract cu o casă de discuri, în valoare de 3 milioane de lire sterline (4,8 milioane de dolari).

Postul de televiziune Fox va anunţa în zilele următoare numele viitorului prezentator al emisiunii, după ce Steve Jones a părăsit acest show în luna ianuarie.

Cântăreaţa Demi Lovato, în vârstă de 19 ani, s-a remarcat în adolescenţă în producţiile Disney, a jucat în filmul "Camp Rock" şi a lansat trei albume pop. Ca şi Britney Spears, a avut numeroase probleme în viaţa personală după ce a devenit celebră. Ea a apelat la terapie psihiatrică după ce a dezvoltat tulburări de alimentaţie şi a mărturisit în mod public că avea tendinţe de automutilare.

Britney Spears se află sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluând, totodată, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecător, după ce cântăreaţa a avut o serie de căderi nervoase. Tot în 2008, Britney Spears a pierdut custodia asupra celor doi copii ai ei, Sean Preston şi Jayden James.

Însă, de atunci, Britney Spears a reuşit să îşi reabiliteze imaginea şi să îşi relanseze cariera muzicală, începând cu lansarea albumului "Circus", în decembrie 2008. Spears a obţinut şi o apariţie specială în serialul de comedie "Glee", după un turneu mondial de succes în 2009. În martie 2011, cântăreaţa şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, "Femme Fatale", din care single-ul "Hold It Against Me" a ocupat prima poziţie în topul Billboard Hot 100.

STIRI SIMILARE >>

Divan Film Festival invită publicul la o săptămână de ingrediente cinematografice şi culinare din zona balcanică
"Tempest", noul album al lui Bob Dylan, va fi lansat în septembrie
Fanii din întreaga lume au realizat un videoclip pentru a-i ura Innei "La mulţi ani!" VIDEO
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

A murit muzicianul Charles Aznavour
Al treilea album postum cu piese înregistrate de Jimi Hendrix va fi lansat vineri
Cântăreaţa folk Joan Baez va reveni cu un nou album după o pauză discografică de zece ani
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-08-05 16:15:17','12194','3.228.220.31')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata