Concertul Andrea Bocelli de la Bucureşti îşi shimbă data şi locaţia

11 Octombrie 2012 / Ora: 11:46
Tag-uri: Andrea Bocelli, Bucureşti, Concert, Romexpo
Iti place acest articol?  
 

După ce românii au aşteptat ani întregi un concert susţinut live de Andrea Bocelli, imediat după anunţarea acestuia s-au grăbit să îşi achiziţioneze bilete cât mai aproape de idolul lor. Şi cum cererile de bilete au depăşit toate aşteptările, organizatorii concertului - Project Events, au fost nevoiti să schimbe locaţia, pentru ca un numar mai mare de români să aibă ocazia să îl asculte live pe unicul şi inegalabilul Andrea Bocelli.

Astfel concertul programat pe 10 mai în Piaţa Constituţiei, va avea loc pe data de 25 mai la Romexpo Bucureşti.

Toate biletele achiziționate rămân valabile, păstrându-și de asemenea și poziționarea faţă de scenă. Schimbarea locației concertului este o veste bună pentru românii care doreau să achiziționeze bilete cât mai aproape de scenă, întrucât noua locație - Romexpo București, datorită spațiul vast, permite un număr mai mare de bilete în imediata apropiere a scenei, iar începând de azi toți doritorii își pot achiziţiona biletul dorit.

Este pentru prima oară când cel mai iubit tenor din lume va concerta în România! Concertul artistului se anunță încă de pe acum unul de zile mari, din care nu vor lipsi "Time to Say Goodbye", "Vivo Per Lei" sau "Nessun Dorma". A fost nevoie de mai mult de un an de negocieri pentru a convinge managementul artistului să îl aducă în țara noastră pe Andrea Bocelli.

Înzestrat cu una dintre cele mai deosebite voci din lume și având o carieră fenomenală marcată de aceeași măsură a unicității, Andreea Bocelli a întrepătruns cu succes  muzica clasică cu cea  comercială. De-a lungul timpului, Bocelli a scris câteva pagini în istoria muzicală atingând cele mai înalte poziții ale topurilor internaționale, vânzând zeci de milioane de albume în întreagă lume. Prezența sa în cele mai înalte poziții ale topurilor este unică și incontestabilă, patru dintre albumele sale ajungând simultan în topurile US, cucerindu-și audiența din toate colțurile lumii cu vocea sa formidabilă dar și cu pasiunea cu care își interpretează fiecare melodie.

Toți admiratorii artistului trebuie să știe că biletele au prețuri cuprinse între 150 de lei și 1.400 de lei și se găsesc în următoarele locații: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonalda's), Magazinele Flanco, Librăriile Adevărul, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Palatul Național al Copiilor și Stația de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online, o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro și myticket.ro.

STIRI SIMILARE >>

Pianista franceză Brigitte Engerer a încetat din viaţă
Mike Leigh va prezida juriul Festivalului Internaţional de Film de la Berlin 2012
Un nou album Paul McCartney în februarie
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

A murit muzicianul Charles Aznavour
Al treilea album postum cu piese înregistrate de Jimi Hendrix va fi lansat vineri
Cântăreaţa folk Joan Baez va reveni cu un nou album după o pauză discografică de zece ani
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-07-02 14:45:57','15583','3.236.98.25')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata