Bono invocă destrămarea U2 în 2012

28 Octombrie 2011 / Ora: 09:31
Tag-uri: Bono, destrămare U2, U2
Iti place acest articol?  
 

Liderul grupului irlandez U2, Bono, a insinuat că formaţia rock, una dintre cele mai populare începând din anii '80, s-ar putea dizolva în 2012.

Într-un interviu acordat revistei 'Rolling Stone', cântăreţul a exprimat îndoieli cu privire la continuitatea formaţiei înfiinţate în 1976, care de 35 de ani înregistrează succese.

'Este destul de probabil să fim ascultaţi anul viitor, dar tot atât de posibil este să nu fim', a spus Bono (Paul David Hewson), care a dezvăluit totodată că formaţia are 'foarte multe cântece (noi)'.

Bono şi-a exprimat intenţia de a se dedica familiei: 'Vreau să fiu cu copiii mei şi cu soţia mea şi să dispar cu iPod-ul meu, unele cărţi şi o chitară acustică'.

Potrivit cântăreţului, comentariile sale despre viitorul formaţiei, care a vândut peste 100 de milioane de discuri, are şase albume care au atins numărul 1 pe lista succeselor în SUA şi alte nouă în Marea Britanie, nu au fost prea bine primite de ceilalţi membri ai U2: Larry Mullen, The Edge şi Adam Clayton, care i-au cerut să tacă.

Grupul va sărbători 20 de ani de la lansarea albumului Achtung Baby (1991) cu un LP special, disponibil cu începere din 31 octombrie.

Luna trecută, cu prilejul Festivalului de Film de la Toronto, solistul a afirmat că grupul va rămâne unit 'până la moarte'.

STIRI SIMILARE >>

S-a epuizat o categorie de bilete la reprezentaţia de la Bucureşti a Spărgătorului de Nuci
Convenţia Internaţională de Tatuaje, în acest weekend în Bucureşti
32.000 de bilete la concertele Rolling Stones de la Londra s-au vândut în şapte minute
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

A murit muzicianul Charles Aznavour
Al treilea album postum cu piese înregistrate de Jimi Hendrix va fi lansat vineri
Cântăreaţa folk Joan Baez va reveni cu un nou album după o pauză discografică de zece ani
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-01-25 21:48:41','7393','3.227.240.143')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata