Şerban Huidu: Nu sunt cuvinte care să descrie dezastrul sufletesc pe care l-am produs

24 Octombrie 2011 / Ora: 16:54
Tag-uri: Şerban Huidu, Cronica Cârcotaşilor
Iti place acest articol?  
 

Şerban Huidu spune, într-un mesaj postat pe blogul personal, că emisiunea "Cronica Cârcotaşilor" trebuie să continue fără el în rolul de prezentator, precizând că nu va mai apărea în prim plan în cadrul programului, "din respect pentru victimele cumplitului accident".

"Am trăit un ultimul an încercări ale vieţii pe care nu le doresc nimănui. Mă doare sufletul... Am creat în ultimii ani un fenomen numit Cronica Cârcotaşilor de care sunt mândru şi care trebuie să continue fără mine în rolul de prezentator! Vreau să îmi asigur însă colegii că îi voi ajuta cu tot ce am învăţat în aceşti 17 ani!", spune Şerban Huidu în mesajul său.

El precizează că nu va mai apărea "în prim plan" în emisiunea "Cronica Cârcotaşilor", din "respect pentru victimele cumplitului accident".

"Nu am susţinut niciodată că sunt fără pată, dar reacţia unor colegi de presă m-a lăsat fără grai. Vă rog să înţelegeţi că Şerban Huidu nu se agaţă de statutul de persoană publică şi că niciodată nu a făcut acest lucru. Pe scurt, aş vrea să nu confundaţi omul Huidu cu emisiunea în sine, care este exprimarea unei idei de mai bine şi care a fost tot timpul confundată cu o emisiune de umor! Este o emisiune de opinie care se foloseşte de umor! Atât! Pentru asta cronica trebuie să continue!", mai spune Şerban Huidu.

De asemenea, Huidu le mulţumeşte fanilor şi prietenilor săi, rugându-i să îl ierte. "Vreau să le mulţumesc fanilor şi prietenilor care au rămas lângă mine în aceste cumplite momente şi să asigur rudele victimelor de adânca mea compasiune. Nu sunt cuvinte care să descrie dezastrul sufletesc pe care l-am produs lor, mie şi familiei mele! Vă rog să mă iertaţi!", mai spune Şerban Huidu.

Mesajul lui Şerban Huidu vine după ce Mihai Găinuşă a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că o ediţie specială a emisiunii "Cronica Cârcotaşilor", în care se va discuta despre viitorul acestui program şi al echipei sale, din care nu va mai face parte Şerban Huidu, va fi difuzată miercuri, de la ora 20.30, pe Prima TV.

"Emisiunea va începe miercuri, 26 octombrie. Va fi o ediţie specială, difuzată de la ora 20.30, în care se va vorbi despre viitorul «Cronicii Cârcotaşilor». Va fi o emisiune despre emisiune. O să fie ceva diferit, o discuţie cu invitaţi. Eu o să fiu un fel de moderator", a spus Mihai Găinuşă.

El a precizat că ediţia specială a "Cronicii Cârcotaşilor" difuzată miercuri seară nu va fi transmisă în direct. "Emisiunea se va filma mâine (marţi, n.r.)", a mai spus Găinuşă.

Totodată, Mihai Găinuşă a subliniat că ediţia specială a "Cronicii Cârcotaşilor" difuzată miercuri seară la Prima TV nu va avea scopul de a-l apăra pe Şerban Huidu.

STIRI SIMILARE >>

Angelina Jolie şi Brad Pitt vor și al șaptelea copil
Wu-Tang Clan a anuntat ca se va reuni pentru a sustine doua concerte
Cineastul francez Robert Lamoureux a murit
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Prestigioasa publicație "New York Daily News" a concediat jumătate din echipa de știri
Ziaristul Arkadi Babcenko, asasinat la Kiev
Trump e infatisat ca un porc in New York Magazine: Este coruptie, prostule!
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-06-02 08:09:46','7286','3.231.226.13')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata