Ovidiu Miculescu, validat ca preşedinte al Radioului Public

03 Iulie 2012 / Ora: 11:55
Tag-uri: director general, Oviudiu Miculescu, radio
Iti place acest articol?  
 

Ovidiu Miculescu a fost validat ca preşedinte - director general al Radioului Public, marţi, de către Comisiile de Cultură ale Parlamentului, cu 17 voturi "pentru" şi 4 "abţineri".

Membrii Comisiilor de cultură reunite ale Parlamentului au votat validarea lui Ovidiu Miculescu ca preşedinte-director general al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR), după ce acesta a fost desemnat pentru această funcţie de membrii Consiliului de Administraţie al SRR.

De altfel, membrii CA al Radioului Public s-au întâlnit, marţi dimineaţă, în sala de şedinţe a Comisiilor de cultură ale Parlamentului, înainte de începerea şedinţei propriu-zise a comisiilor, pentru a-l vota pe noul preşedinte-director general al SRR. Din cei zece membri CA prezenţi, opt au votat "pentru" desemnarea lui Ovidiu Miculescu ca preşedinte-director general, în timp ce doi membri s-au "abţinut".

Ovidiu Miculescu a fost susţinut pentru această funcţie de USL, după ce, vinerea trecută, Demeter Andras a anunţat că renunţă la funcţia de preşedinte-director general al Radioului Public, mandat pentru care fusese numit în iunie 2010, fiind susţinut de UDMR. Totuşi, deşi a renunţat la funcţia de preşedinte-director general, Demeter Andras şi-a păstrat calitatea de membru în CA al SRR.

Pe lângă Ovidiu Miculescu şi Demeter Andras, din Consiliul de Administraţie al Radioului Public mai fac parte: Doina Tănase, Mihai Voicu, Mirela Ioana Fugaru, Ileana Savu, Stejărel Olaru, Alexandru Ducu Bertzi, Ana Florea, Adelina Rădulescu, Maria Ţoghină, Adrian Moise şi Bogdan Iuliu Hossu. La fel ca în cazul lui Demeter Andras şi Ovidiu Miculescu, şi ceilalţi membri ai CA au fost numiţi în iunie 2010.

La audierile din Comisiile de cultură, Ovidiu Miculescu a spus că acesta este un "moment important" în cariera sa.

"Sunt onorat de propunerea colegilor mei, lucrăm împreună, zic eu, cu rezultate bune, de doi ani de zile. Este o activitate colectivă deloc simplă", a spus Ovidiu Miculescu.(M.G.)

 

STIRI SIMILARE >>

Recordul pe care l-a bătut filmul "The Wolf of Wall Street"
Bono invocă destrămarea U2 în 2012
Emma Stone, desemnată cel mai bine îmbrăcată femeie din SUA
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Prestigioasa publicație "New York Daily News" a concediat jumătate din echipa de știri
Ziaristul Arkadi Babcenko, asasinat la Kiev
Trump e infatisat ca un porc in New York Magazine: Este coruptie, prostule!
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-07-02 14:34:35','13379','3.236.98.25')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata