Discovery cumpără 12 televiziuni şi 19 radiouri de la ProSiebenSat1

14 Decembrie 2012 / Ora: 16:22
Tag-uri: 12 televiziuni, 19 radiouri, Discovery, ProSiebenSat1
Iti place acest articol?  
 

Discovery Communications a anunţat, vineri, încheierea unei înţelegeri definitive pentru cumpărarea de la ProSiebenSat.1, pentru o sumă de aproximativ 1,7 miliarde de dolari, a operaţiunilor SBS Nordic, care includ 12 televiziuni şi 19 posturi de radio din Norvegia, Suedia, Danemarca şi Finlanda.

Potrivit unui comunicat al Discovery Communications remis MEDIAFAX, tranzacţia în valoare de aproximativ 1,7 miliarde de dolari (1,325 de miliarde de euro) trebuie să primească aprobarea autorităţilor de reglementare şi este de aşteptat să se finalizeze în prima parte a anului 2013.

Achiziţia operaţiunilor SBS Nordic include 12 reţele de televiziune în Norvegia, Suedia, Danemarca şi Finlanda, printre alte active, şi întăreşte poziţia Discovery pe piaţa audiovizualului din ţările scandinave.

Prin această tranzacţie, Discovery îşi extinde portofoliul, care va include pentru prima dată şi programe de divertisment de interes general, programe de ficţiune şi programe sportive.

Potrivit lui David Zaslav, preşedinte şi CEO al Discovery Communications, achiziţionarea SBS Nordic va permite extinderea Discovery în regiunea nordică, care este una dintre "cele mai stabile pieţe de televiziune din lume".

STIRI SIMILARE >>

CNA: RCS&RDS nu a avut aprobarea să scoată canalele Discovery
RCS & RDS: Tarifele Discovery s-au dublat în ultimii patru ani
Fergie face un anunt pe Twitter
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Prestigioasa publicație "New York Daily News" a concediat jumătate din echipa de știri
Ziaristul Arkadi Babcenko, asasinat la Kiev
Trump e infatisat ca un porc in New York Magazine: Este coruptie, prostule!
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-07-02 14:38:36','17211','3.236.98.25')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata