Trofeul Anim`est 2011, câştigat de filmul estonian Body Memory

16 Octombrie 2011 / Ora: 09:38
Tag-uri: Anim`est, Body Memory
Iti place acest articol?  
 

Trofeul Anim'est de anul acesta a fost acordat filmului estonian de scurtmetraj "Body Memory", în cadrul galei de închidere a festivalului, sâmbătă, la Cinema Patria din Capitală.

"Body Memory", în regia lui Ulo Pikkov, care a primit premiul în valoare de 2.500 de euro, vorbeşte despre cât de multe lucruri îşi aminteşte trupul uman . Trofeul i-a fost înmânat realizatorului de regizorul american Shane Acker.

Premiul pentru cel mai bun scurtmetraj (1.000 de euro) a fost acordat producţiei germane "Lumea exterioară" , în timp ce premiul pentru cel mai bun lungmetraj a revenit filmului rusesc "Răţuşca cea urâtă" din Rusia.

Menţiunea specială a juriului de scurtmetraj a fost acordată filmului "Millhaven" din Polonia.

Premiul pentru ce mai bun film studenţesc a revenit peliculei "Alb, nu alb" din Germania iar menţiunea, la aceeaşi categorie, a fost acordată filmului "Ishihara" din Israel.

Premiul pentru cea mai bună producţie românească, în valoare de 500 de euro , a fost acordat filmului "Ţipătul" de Sebastian Cosor, care a primit şi premiul pentru cel mai bun film din secţiunea Balkanimation.

"I Say Fever" de Ramona Falls (Statele Unite ale Ameriicii) a primit premiul pentru cel mai bun videoclip, iar premiul pentru cel mai bun clip publicitar a revenit titlului "Vitra-Kuubo".

Premiul publicului, acordat unui scurtmetraj din secţiunea Mozaic, a fost decernat filmului "Flamingo Pride" (Germania), în timp ce premiul pentru cel mai bun film din secţiunea Minimest a revenit producţiei "Gruffalo" (Marea Britanie).

 

 

 

STIRI SIMILARE >>

Fabrica de Rock aduce la B`estfest show-uri live metal, punk şi hardcore
Justin Bieber a fost arestat
France-Soir renunţă la versiunea tipărită
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Premiile Gopo 2019
Filmele "Roma" şi "The Favourite", marile câştigătoare la premiile BAFTA 2019
Numele regizorului „Bohemian Rhapsody”, înlăturat dintre nominalizaţi la BAFTA
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-01-25 23:18:03','7051','3.227.240.143')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata