Topul celor mai bine plătiţi actori de televiziune în 2012, potrivit Forbes

18 Octombrie 2012 / Ora: 14:03
Tag-uri: cei mai bine plătiţi actori, Forbes, Top
Iti place acest articol?  
 

Ashton Kutcher, interpretul personajului Walden Schmidt din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a Half Men", este cel mai bine plătit actor de televiziune, potrivit unui top publicat miercuri de revista Forbes, informează Reuters.


Potrivit revistei Forbes, Ashton Kutcher a obţinut venituri de 24 de milioane de dolari în perioada mai 2011 - mai 2012. Charlie Sheen, fostul star al serialului "Doi bărbaţi şi jumătate", a ocupat anul trecut prima poziţie în acest top, cu venituri de 40 de milioane de dolari.

Sheen, care poate fi văzut în această perioadă în "Anger Management", un sitcom produs şi difuzat de un post american de televiziune prin cablu, a fost concediat din distribuţia serialului "Doi bărbaţi şi jumătate" după o dispută intens mediatizată cu directorii postului CBS şi nu se regăseşte în primele 10 poziţii ale topului Forbes din acest an.

Steve Carell, un alt actor care se afla în Top 10 anul trecut, cu venituri de 15 milioane de dolari, înainte de a părăsi serialul "The Office", nu apare nici el în topul din acest an.

Poziţia a doua în topul Forbes pe 2012 al celor mai bine plătiţi actori de televiziune este împărţită de Hugh Laurie, starul serialului "Dr. House", şi Ray Romano, starul serialului "Men of a Certain Age", care au obţinut fiecare venituri de 18 milioane de dolari.

Poziţiile următoare din Top 10 sunt completate de actorii Alec Baldwin ("30 Rock", 15 milioane de dolari), Mark Harmon ("NCIS", 15 milioane de dolari), Tim Allen ("Last Man Standing", 14 milioane de dolari), Jon Cryer ("Doi bărbaţi şi jumătate", 13 milioane de dolari), Patrick Dempsey ("Anatomia lui Grey", 12 milioane de dolari), Jim Parsons ("The Big Bang Theory", 8 milioane de dolari), Johnny Galecki ("The Big Bang Theory", 8 milioane de dolari) şi Jason Segel ("How I Met Your Mother", 8 milioane de dolari).

Editorii de la Forbes au precizat că estimările lor nu au inclus cheltuielile generate de salariile plătite managerilor şi agenţilor actorilor şi nici "alte costuri generate de statutul de vedetă".

 

STIRI SIMILARE >>

Forbes: Bill Gates, pentru al 19-lea an consecutiv, cel mai bogat om din SUA
Ovidiu Miculescu, validat ca preşedinte al Radioului Public
Un român din Buzău, la un pas de a câştiga Oscarul pentru efecte speciale
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Premiile Gopo 2019
Filmele "Roma" şi "The Favourite", marile câştigătoare la premiile BAFTA 2019
Numele regizorului „Bohemian Rhapsody”, înlăturat dintre nominalizaţi la BAFTA
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-05-30 06:41:09','15753','18.207.254.88')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata