Tatăl actriţei Jodie Foster a fost găsit vinovat de înşelătorie în domeniul imobiliar

08 Decembrie 2011 / Ora: 17:06
Tag-uri: înşelătorie în domeniul imobiliar, Jodie Foster, tatăş actriţei, vinovat
Iti place acest articol?  
 

Tatăl actriţei Jodie Foster a fost găsit vinovat, miercuri, de un tribunal californian, în urma unui proces în care a fost acuzat de înşelătorie în domeniul imobiliar, după ce s-a folosit de notorietatea fiicei sale pentru a escroca 20 de persoane.

Lucius Fisher Foster III, în vârstă de 89 de ani, riscă să primească o pedeapsă de 25 de ani de închisoare, joi, când va apărea din nou în faţa Curţii Superioare din Los Angeles. Juraţii au avut nevoie, miercuri, de mai puţin de trei ore pentru a-l declara vinovat. Judecătorul Gregory A. Dohi a hotărât să îl ţină în continuare în detenţie pe tatăl actriţei americane.

Lucius Fisher Foster III, care nu mai are niciun un fel de relaţii de foarte mulţi ani cu fiica lui, este acuzat că a înşelat 20 de persoane, făcându-le să semneze contracte pentru construirea unei case în valea San Fernando din nordul oraşului Los Angeles, şi că a încasat în avans câte 5.000 de dolari pentru fiecare contract, fără a angaja niciodată o firmă de construcţii.


Lucius Fisher Foster III, care se deplasează sprijindu-se de un baston, a cerut să fie judecat cât mai repede, pentru a ieşi din închisoare înainte să moară şi pentru a putea astfel să le despăgubească pe victimele sale.

Jodie Foster se numără printre cele mai bine plătite actriţe de la Hollywood. Actriţa, câştigătoare a două premii Oscar, pentru rolurile din "Acuzata" (1988) şi "Tăcerea mieilor" (1991), a primit suma de 16 milioane de dolari pentru rolul din filmul "Curaj nebănuit" (2007).

STIRI SIMILARE >>

Cristopher Lee a încetat din viață
A murit actorul Russell Means
Castelul Pelişor va fi închis timp de trei săptămâni
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Premiile Gopo 2019
Filmele "Roma" şi "The Favourite", marile câştigătoare la premiile BAFTA 2019
Numele regizorului „Bohemian Rhapsody”, înlăturat dintre nominalizaţi la BAFTA
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-01-25 21:50:19','8438','3.227.240.143')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata