Televiziunea Al Jazeera va fi retransmisă şi pe teritoriul României

24 Ianuarie 2012 / Ora: 16:51
Tag-uri: Al Jazeera, Romania
Iti place acest articol?  
 

Versiunea în limba engleză a televiziunii Al Jazeera va fi retransmisă şi pe teritoriul României, urmând să fie disponibilă abonaţilor companiei Ines Group, potrivit unei notificări transmise Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA)

.Potrivit notificării transmise CNA, televiziunea Al Jazeera va fi retransmisă pe teritoriul României, în reţeaua IPTV (Internet Protocol Television) a Ines Group.

"Este vorba despre serviciul în limba engleză al Al Jazeera, care este liber la retransmisie", au spus reprezentanţii CNA. Aceştia au precizat că, în România, televiziunea Al Jazeera va emite pe o frecvenţă licenţiată de Ofcom, autoritatea de reglementare din Marea Britanie.În cazul radiodifuzorilor licenţiaţi în alte ţări, CNA doar ia act de notificările de retransmisie pe teritoriul României.

Al Jazeera este o reţea de televiziune deţinută de Qatar Media Corporation, cu sediul central în Doha, Qatar. Reţeaua a fost lansată pe 1 noiembrie 1996, iniţial ca o televiziune în limba arabă, care difuza ştiri şi informaţii. Ulterior, reţeaua Al Jazeera s-a dezvoltat şi a lansat versiuni în mai multe limbi. În 2006, a fost lansată versiunea în limba engleză a televiziunii Al Jazeera, iniţial denumită Al Jazeera International.

 

 

STIRI SIMILARE >>

Cristi Minculescu a susţinut ultimul concert alături de Iris
A crescut preţul pe capul scriitorului Salman Rushdie
Concert Steve Vai la Bucureşti pe 1 noiembrie
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Două cărţi noi din universul "Harry Potter" vor fi publicate în octombrie
Pictorul Salvador Dali, exhumat după 28 de ani
Artă modernă. Un artist „clocește” ouă
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-07-09 21:31:24','9479','34.239.167.74')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata