Tea&Coffee Festival începe luni la Bucureşti

10 Septembrie 2011 / Ora: 17:18
Tag-uri: cafea, ceai, festival, Tea&Coffee Festival
Iti place acest articol?  
 

Festivalul Ceaiului şi Cafelei - Tea&Coffee Festival , ajuns la cea de-a treia ediţie, va avea loc în Capitală în perioada 12-18 septembrie şi va cuprinde o serie de manifestări şi spectacole în ceainării şi cafenele bucureştene.

Festivalul va fi deschis pe 12 septembrie, la Casa Vlaicu, cu o seară cu iz mediteranean, cu arome proaspete şi pline de soare şi căldură. De la ora 20,00, atmosfera va fi întreţinută de Călin Torsan, acompaniat de Samsa Stoianovici la saz. Spectatorii vor avea ocazia să deguste ceaiul rize/tuareg. Intrarea este 15 lei.

Printre manifestările care vor avea loc în festival se numără concerte, workshopuri şi ceremonii de servire a ceaiului şi cafelei practicate în ţări cu tradiţie precum Japonia, Anglia, India, Brazilia, Turcia şi Argentina. În festival va putea fi vizitată şi o expoziţie de ceai, cafea şi accesorii, deschisă în perioada 16-18 septembrie la Sala Dalles.

Vizitatorii expoziţiei de la Sala Dalles vor putea participa la demonstraţii de preparare a cocteilurilor din ceai şi cafea de către doi dintre cei mai buni barista (barista este un specialist în prepararea cafelei şi băuturilor pe bază de cafea) din lume.

Pe parcursul celor trei zile ale expoziţiei de la Sala Dalles se vor desfăşura şi alte momente artistice precum prezentări de modă şi demonstraţii de tango, ce fac trimitere la elemente ale culturii ţărilor cu tradiţie în producerea, consumul şi prepararea de ceai şi cafea. Vizitatorii vor avea, de asemenea, posibilitatea să aleagă şi să testeze, în funcţie de preferinţe, diverse sortimente de ceai şi cafea.

Tea&Coffee Festival are drept scop promovarea consumului de ceai şi cafea, prin aducerea în actualitate a tradiţiilor şi ritualurilor servirii lor. Evenimentul va avea în prim-plan şi noile tendinţe practicate în ţările cu tradiţie în ceea ce priveşte prepararea şi prezentarea ceaiurilor şi cafelelor.

Programul de vizitare a expoziţiei din cadrul Tea&Coffee Festival este 9,00 - 21,00. Intrarea este liberă.
STIRI SIMILARE >>

"Titanic", în varianta 3D
Premiu special pentru George Clooney la Festivalul de Film de la Palm Springs
Fostul basist de la Weezer a fost găsit mort. Artistul şi-a prezis decesul pe Twitter şi Facebook
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Pictorul Salvador Dali, exhumat după 28 de ani
Artă modernă. Un artist „clocește” ouă
S-a lansat Muzeul Corupţiei în România, cu o Galerie a Şpăgilor: "De la milioane de euro la o oaie"
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-01-25 22:09:14','6309','3.227.240.143')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata