Vedetele Salonului Auto de la Paris

26 Septembrie 2012 / Ora: 16:52
Tag-uri: 2012, Salonul Auto Paris
Iti place acest articol?  
 

Cu doar o zi înainte de deschiderea oficială a Mondial de l'Automobile 2012, presa internațională publică ample articole despre noutățile care vor atrage atenția publicului într-un an în care criza mușcă adânc din bugetele companiilor.

Mai mult sau mai puțin surprinzător, prestigioasa publicație Automotive News consideră că principalele vedete ale expoziției vor fi noile modele Dacia, BMW Concept Activity Tourer și Voklkswagen Golf VII.

Desfășurat într-o perioadă în care majoritatea producătorilor auto privesc cu îngrijorare spre bilanțurile financiare, salonul auto de la Paris pare a avea rolul de a ascunde în spatele reflectoarelor de la standuri măsurile dureroase pe care toate companiile vor fi nevoite să le ia în perioada imdediat următoare pentru a își echilibra bugetele.

Conform Automotive News, la expoziția care debutează mâine vor fi prezentate nu mai puțin de 100 de noi modele, de la micul și economicul Opel Adam până la supercarul McLaren P1 al cărui preț este estimat la peste 240.000 USD.

Jurnaliștii consideră că din mulțimea de noutăți trebuie privite cu o atenție deosebită cele două mdele Dacia, Logan și Sandero pentru că, având un design împrospătat și noi dotări oferite la un preț neegalat până acum de nici un alt producător, se pot dovedi mașinile perfecte pentru momentul prin care trece întreaga piață auto europeană. De altfel, Renault are în plan comercializarea a peste 1 milion de mașini bazate pe platforma M0 (Logan) în acest an.

Menționat în titlul articolului publicat de Automotive News, alături de Dacia și VW, conceptul primului BMW cu tracțiune față este important atât datorită noului segment de piață căruia i se adresează cât și grație faptului că noua platformă (UKD) de la care pornește modelul va purta, în viitorul apropiat, nu mai puțin de nouă noi vehicule ale mărcilor BMW și Mini.

Despre Volkswagen Golf nu sunt multe de spus. Asta pentru că, oricât de monotonă ar părea noua generație, cifrele aferente vânzărilor spun totul. Modelul compact al companiei germane este lider autoritar de ani buni pe piața europeană și nu se întrevede încă un competitor suficient de puternic pentru a îl detrona.

STIRI SIMILARE >>

Una dintre cele mai ieftine maşini din lume, acoperită cu aur şi pietre preţioase
Dacia Lodgy a fost lansată în premieră absolută la Salonul Auto de la Geneva
Recordmanul de viteză Porsche - 918 Spyder
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Seful RAR: ITP-ul pentru masinile noi se va face la 3 ani
Vanhawks Valour, prima bicicleta inteligentă din lume
Realizatorii Top Gear laudă Dacia
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-01-23 06:15:22','15216','18.210.24.208')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata