Românii de la Forza Rossa au inaugurat primul magazin Lotus Originals din lume la Monte Carlo

27 Mai 2012 / Ora: 09:06
Tag-uri: Forza Rossa, Lotus Originals, Monte Carlo
Iti place acest articol?  
 

Reprezentantul mărcilor Lotus și Ferrari în România, compania Forza Rosasa, a inaugurat, cu ocazia Marelui Premiu de Formula 1 de la Monaco, primul magazin Lotus Originals din lume. Surprinzător pentru cei care nu cunosc ambițiile acestei companii, magazinul nu a fost deschis la București ci la Monte Carlo.

Inaugurarea a avut loc în prezența principelui Albert II de Monaco. La eveniment au mai participat ministrul de stat al Principatului, Michel Roger, primarul din Monaco, Georges Marsan, dar și membrii echipei de Formula 1 Lotus: pilotul Romain Grosjean, proprietarul echipei Gérard Lopez si Team Manager-ul Eric Bouiller.

Lotus Originals este un concept care prezintă colecțiile de modă, de accesorii, obiecte, cadouri, jucării și biciclete purtând marca britanică. Conform oficialilor Forza Rossa, magazinul din Monaco realizează o legatură unică între trecutul, prezentul și viitorul mărcii Lotus.

Ion Bazac, președintele grupului Forza Rossa a declarat la deschiderea magazinului că „nu este o întâmplare deschiderea primul magazin Lotus Originals din lume chiar cu ocazia celei de-a 70-a editii a Marelui Premiu de la Monaco. Este o mare onoare și o mândrie pentru noi, ca grup românesc, să fim prezenți într-un loc atât de prestigios și de exclusivist precum Monte Carlo. Forza Rossa deschide primul Lotus Originals din lume și contribuie astfel la legenda și la povestea de succes începută de Colin Chapman, fondatorul mărcii, acum 60 de ani".

Forza Rossa a devenit reprezentant al mărcii Lotus în România începând cu 24 februarie 2011, ulterior preluând reprezentarea Lotus Cars Ltd, producător britanic de maşini sport de înaltă performanţă, și la nicvel regional în state precum Serbia, Muntenegru, Bulgaria și Moldova. Preşedintele importatorului mărcii Lotus, Ion Bazac, a menţionat la începutul acestui an că firma sa va deschide în 2012 showroom-uri dedicate constructorului britanic Lotus la Chişinău, în Republica Moldova, şi în Muntenegru. De asemenea, Forza Rossa intenţionează să comercializeze automobile Ferrari în Franţa, unde deţine deja un magazin de accesorii Ferrari.

STIRI SIMILARE >>

Cel mai scump automobil scos la vânzare în țara noastră
Porsche România lansează în iarnă noua generaţie 911 Carrera
Dacia lansează noul Logan săptămâna viitoare
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Seful RAR: ITP-ul pentru masinile noi se va face la 3 ani
Vanhawks Valour, prima bicicleta inteligentă din lume
Realizatorii Top Gear laudă Dacia
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-02-19 13:08:16','12499','3.234.208.66')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata