Logan 2 va fi prezentat în toamna lui 2012 la Salonul Auto de la Paris

16 Septembrie 2011 / Ora: 08:18
Tag-uri:
Iti place acest articol?  
 

Logan 2 va fi prezentat în toamna lui 2012 la Salonul Auto de la Paris. Noul Logan va avea o parte frontală mai agresivă, iar aspectul maşinii va fi mai modern şi mai german.

Noul Logan va avea o parte frontală mai agresivă care va inspira mai multă putere, iar aspectul general va fi unul mult mai sofisticat, mai modern şi mai german. Logan 2 nu va fi doar o maşină utilitară. Strategia ramane la fel, vrem ca marcile sa fie complementare fiindca sunt doua si vrem sa fim sigur ca atragem clienti, dar nu acelasi tip de clienti pentru fiecare marca, in ideea de a evita canibalizarea. Sa facem din Renault o marca latina, iar Dacia sa ramana germanica este o idee buna", a spus pentru 0-100.ro designerul francez, a mai spus designerul şef de la Renault.

Dacia Logan 2 va fi oferită în două variante de caroserie, sedan şi hatchback, pe motiv că, dacă varianta cu portbagaj place mai mult consumatorilor din sudul Europei, cei din vest preferă hayonul.
Dacia Logan 2 va fi mai lungă, intrând astfel în categoria compactă mare. Maşina va avea 4,4 metri lungime, faţă de 4,25 metri acum.
Platforma pe care va fi realizată Dacia Logan 2 şi trenul de rulare vor veni de la Renault Fluence.
Preţul Logan 2 este estimat să crească cu 200 de euro, ceea ce înseamnă că, pentru piaţa franceză, preţurile pentru varianta de bază vor pleca de la 7.800 de euro.
STIRI SIMILARE >>

Cât costă noua Dacia Duster ESF, lansată de Renault
Piaţa auto românească, pe locul 14 la nivelul UE în noiembrie
UE: Amenzile de circulaţie se vor aplica indiferent de statul din care provine şoferul
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Seful RAR: ITP-ul pentru masinile noi se va face la 3 ani
Vanhawks Valour, prima bicicleta inteligentă din lume
Realizatorii Top Gear laudă Dacia
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-01-21 06:44:58','6420','34.204.200.74')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata