Ford România a prezentat prima imagine oficială cu modelul de serie B-Max

01 Februarie 2012 / Ora: 12:05
Tag-uri: Ford B-Max
Iti place acest articol?  
 

Ford a prezentat miercuri prima imagine oficială a monovolumului de serie B-Max care va fi produs exclusiv la fabrica de la Craiova, maşină care va fi lansată pe piaţa locală în trimestrul al treilea.

Versiunea de serie a noului model va fi prezentată în luna martie la Salonul Auto de la Geneva, după ce, în urmă cu un an, a fost dezvăluit prototipul monovolumului.

Deşi B-Max va fi produs exclusiv la fabrica Ford de la Craiova, lansarea modelului pe piaţa din România va avea loc în al treilea trimestru al acestui an, după cea din ţările vest-europene.

"B-Max este un monovolum compact, care adaugă o nouă abordare a construirii uşilor, cu stâlpii centrali integraţi chiar în portiere. Alături de dispunerea flexibilă a scaunelor şi spaţiul de depozitare cel mai încăpător din clasa sa, B-Max va beneficia şi de o execuţie superioară şi materiale de înaltă calitate care sunt intalnite rareori la o maşină din clasa compactă, la un preţ convenabil. Maşina combină un design incitant şi inovator cu dotări care înainte, puteau fi găsite numai în clasele superioare de automobile", se arată într-un comunicat al Ford România.

Noul model va fi echipat cu un motor turbo disesel (despre care Ford nu a dat detalii) şi cel mai mic motor pe benzină construit până acum de Ford - EcoBoost de 1 litru, produs şi la fabrica de la Craiova.

B-Max va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva de preşedintele grupului american Ford, Alan Mulally.

Ford va produce la Craiova, în acest an, 45.000-50.000 de unităţi B-Max, iar pentru anul viitor estimează construcţia a peste 100.000 de maşini.

 

STIRI SIMILARE >>

Opel prezintă la Frankfurt un concept care va revoluţiona traficul urban
Noul BMW Seria 3 va fi lansat în România în prima parte a anului 2012
Toyota Aygo Mandarin, în ediţie limitată în România
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Seful RAR: ITP-ul pentru masinile noi se va face la 3 ani
Vanhawks Valour, prima bicicleta inteligentă din lume
Realizatorii Top Gear laudă Dacia
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-05-27 18:24:04','9689','18.206.13.28')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata