Feriți-vă de șoferii cu RCA la EUROINS!

14 Noiembrie 2012 / Ora: 09:41
Tag-uri: despăgubiri, EUROINS, RCA
Iti place acest articol?  
 

Societatea de asigurare care a adunat cele mai multe reclamaţii la CSA a intrat în conflict direct cu reprezentanţii service-urilor, care ameninţă că vor rupe înţelegerile cu EUROINS. Compania acuzată că plăteşte greu şi încearcă "să cadă la pace" direct cu păgubiţii spune că procedează absolut legal şi că a plătit sute de milioane de lei despăgubiri

"În primele 9 luni ale acestui an, EUROINS a plătit un numar de 35.623 de dosare de daună (din care 34.826 de dosare de daună auto), însemnând despăgubiri în valoare de 192,8 milioane de lei, cu 63,8 milioane de lei mai mult decât în perioada similară a anului trecut", astfel începe răspunsul EUROINS la mai multe probleme invocate de patronii de service-uri şi, prin intermediul CSA, de şoferii implicaţi în accidente.

EUROINS era, la finele lunii august, cea mai reclamată societate de asigurare din România, poziţie pe care o deţine încă de la prima raportare de acest tip. Aproape 28% din toatea reclamaţiile primite de Comisia de Supraveghere a Asigurărilor vizează societatea cu pricina, ceea ce reprezintă aproape 2000 de reclamaţii.

STIRI SIMILARE >>

Imagini spion cu Dacia Popster
Realizatorii Top Gear laudă Dacia
Ford lansează azi în România noul model B-Max
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Seful RAR: ITP-ul pentru masinile noi se va face la 3 ani
Vanhawks Valour, prima bicicleta inteligentă din lume
Realizatorii Top Gear laudă Dacia
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2019-06-19 10:00:24','16413','54.91.71.108')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata