Dacia va testa în premieră în Italia un sistem de vânzare online

13 Septembrie 2011 / Ora: 09:19
Tag-uri: Dacia, Italia, vânzări online
Iti place acest articol?  
 

Constructorul de automobile Dacia, filială a companiei franceze Renault, va testa în Italia vânzarea de maşini pe internet începând de joi, o premieră ce ar putea fi extinsă ulterior şi în alte ţări europene, a anunţat marţi o purtătoare de cuvânt pentru France Presse.

Până acum, clienţii puteau găsi informaţii pe site-ul constructorului şi îşi puteau configura vehiculul, însă nu-l puteau cumpăra direct de pe internet. În prezent, 'cu circa cincisprezece click-uri de mouse, ei vor putea finaliza tranzacţia', a explicat Steve Norman, director de marketing în cadrul Renault.

Clientul va trebui să transfere un acont de 500 de euro, să ofere datele necesare pentru înregistrarea maşinii şi să îşi aleagă dealerul de unde va veni să îşi ridice autovehiculul şi să plătească restul sumei.

Într-o primă etapă, doar două modele vor fi disponibile pe site-ul de internet italian al constructorului cu costuri reduse, o serie limitată a Daciei Sandero pe benzină şi o altă serie limitată pe motorină, a explicat purtătoarea de cuvânt. Grupul automobilistic va testa acest sistem vreme de şase până la douăsprezece luni, înainte de a-l extinde eventual şi în alte ţări
STIRI SIMILARE >>

Producţia de vehicule din primele 10 luni, la nivelul întregului an 2009
Rovinieta poate fi cumpărată şi pe telefonul mobil
Lotus Evora S IPS a fost lansat în România
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Seful RAR: ITP-ul pentru masinile noi se va face la 3 ani
Vanhawks Valour, prima bicicleta inteligentă din lume
Realizatorii Top Gear laudă Dacia
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-07-09 10:10:34','6350','34.239.167.74')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata