Dacia va fi multicoloră de la anul

15 Septembrie 2011 / Ora: 08:33
Tag-uri:
Iti place acest articol?  
 

Grupul Renault va introduce, începând cu anul viitor, noi culori în gama destinată automobilelor Dacia, luând în calcul nuanţe "mai vii", a declarat miercuri directorul de marketing al companiei, Stephen Norman.

"Vrem să introducem noi culori pentru modele Dacia, iar primele unităţi cu noile înfăţişări am putea să le vedem în preajma salonului auto de la Paris (29 septembrie-14 octombrie 2012). Intră în discuţie toate culorile care lipsesc în prezent automobilelor Dacia, luăm în calcul culorile vii", a arătat reprezentantul Renault, prezent la salonul auto de la Frankfurt.

În primul semestru, vânzările Dacia la nivel global au scăzut cu 2,9%, la 176.852 de autoturisme şi vehicule comerciale uşoare.

Referitor la intrarea modelului Duster pe piaţa din Marea Britanie, reprezentantul Renault a arătat că vânzările efective vor avea loc în 2013, însă comenzile se vor primi de anul viitor.

Totodată, el a afirmat că este sigur că Dacia va fabrica la un moment dat şi modele electrice, însă nu în viitorul apropiat.
STIRI SIMILARE >>

Doi şoferi vor să dea în judecată CNADNR, după ce au căzut într-o râpă pe DN1
Nu aveți cauciuri de iarnă, nu primiți banii pentru asigurare
Mercedes-Benz a lansat noua Clasă G
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Seful RAR: ITP-ul pentru masinile noi se va face la 3 ani
Vanhawks Valour, prima bicicleta inteligentă din lume
Realizatorii Top Gear laudă Dacia
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-05-31 19:47:03','6392','18.207.254.88')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata