BMW a semnat un parteneriat cu Toyota

29 Iunie 2012 / Ora: 16:56
Tag-uri: BMW, parteneriat, Toyota
Iti place acest articol?  
 

BMW, cel mai mare producător de vehicule premium și Toyota, lider în domeniul producției de vehicule, au semnat extinderea parteneriatului încheiat în decembrie 2011.

Cele două companii au semnat un memorandum care urmăreşte dezvoltarea unei colaborări strategice pe termen lung pe patru direcţii: dezvoltarea comună a sistemului de propulsie cu hidrogen cu pilă de combustie, dezvoltarea comună a unei arhitecturi şi componente pentru un viitor automobil sport, colaborare în domeniul propulsiei electrice şi cercetare comună în dezvoltarea de tehnologii ultrauşoare.

Norbert Reithofer şi Akio Toyoda, șefii celor două grupuri, au semnat o declaraţie care reconfirmă intenţia celor două companii de a întări colaborarea strategică pe termen lung.

Reithofer: "Urmărim să ne întărim poziţia competitivă în ceea ce priveşte dezvoltarea de tehnologii sustenabile. Toyota şi BMW Group împart aceeaşi viziune strategică a unei mobilităţii individuale durabile. Prin această colaborare avem cele mai bune perspective pentru ambele companii să rămână lider în segmentele pe care le reprezintă în ceea ce priveşte inovaţia şi dezvoltarea durabilă."

Toyoda: „BMW şi Toyota doresc să construiască automobile tot mai bune. Ne respectăm reciproc. Şi consider că aceast lucru este demonstrat prin acest nou pas în colaborarea noastră la şase luni de la prima înţelegere. Toyota are o poziţie puternică în ceea ce priveşte tehnologiile hibride şi sistemele cu pilă de combustie. Pe de altă parte, consider că puterea BMW stă în dezvoltarea automobilelor sportive. Sunt entuziasmat gândindu-mă la rezultatele acestei colaborări."

În martie 2012, BMW Group şi TMC au semnat un angajament de colaborare în domeniul cercetării bateriilor litiu-ion. Suplimentar, BMW Group şi Toyota Motor Europe au semnat un contract prin care BMW Group va furniza propulsoare diesel ultraeficiente de 1,6 şi 2,0 litri începând cu anul 2014.

STIRI SIMILARE >>

Cuplul Renault – Daimler are gemeni: Twingo City și smart fortwo
Proiect de lege: Mașinile înmatriculate în Bulgaria vor putea circula doar 90 de zile
Sandero şi Stepway 2012. Primele imagini spion
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Seful RAR: ITP-ul pentru masinile noi se va face la 3 ani
Vanhawks Valour, prima bicicleta inteligentă din lume
Realizatorii Top Gear laudă Dacia
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-08-05 16:29:32','13296','3.228.220.31')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata